http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,275
28,859
113
Ve kıza bol sans yazıyorsun puahha
Sene 2019 sanırım. Kız yanıma ziyarete gelmiş. 200 liraya bir kupon yapmışım son maç Inter turku kazanır ve 2-0 önde dakka 70. Gelirse o zamanın yaklaşık 2-3 aylık asgari ücret parasını alacam. Aw maç bitmeden kıza dedim belki yarın tatile gideriz parayı nerden buldun vs yaptı dedim arada oynuyom vs senin yapacağın planın içine edeyim kumar parasıyla mi vs vs söylendi. Inter turku 2 gol yedi beyaz. Hem para gitti hem kızdan laf işittik

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
Sene 2019 sanırım. Kız yanıma ziyarete gelmiş. 200 liraya bir kupon yapmışım son maç Inter turku kazanır ve 2-0 önde dakka 70. Gelirse o zamanın yaklaşık 2-3 aylık asgari ücret parasını alacam. Aw maç bitmeden kıza dedim belki yarın tatile gideriz parayı nerden buldun vs yaptı dedim arada oynuyom vs senin yapacağın planın içine edeyim kumar parasıyla mi vs vs söylendi. Inter turku 2 gol yedi beyaz. Hem para gitti hem kızdan laf işittik
Hocam kac defa diyecez gelmeden geldi demeyin puajahjaja

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,072
24,013
113
Hocam lütfen terkedin forumu rica ediyorum