- 80,248
- 53,085
- 113
Cogu kisiye oyle yapmis erhan ferdiye makara yapiyoz genel olarak iyi cocuk ama fena bir kusuru var işteRedkitten para almış adama 2 katını atmış ferdi bunu nasil yaptı hala soktayim
Cogu kisiye oyle yapmis erhan ferdiye makara yapiyoz genel olarak iyi cocuk ama fena bir kusuru var işteRedkitten para almış adama 2 katını atmış ferdi bunu nasil yaptı hala soktayim
Tam olarak buFerdim bir kere jest yapar 10 defa borç ister yaptığı o jestin de akoyar
Ve kıza bol sans yazıyorsun puahhaİnşallah kanka bırakırız bu hayat hayat değil baksana kızla tanışıyorsun ve kumar önünde engel la
Kiz kumardan daha büyük sıkıntı olabilir kardeşimİnşallah kanka bırakırız bu hayat hayat değil baksana kızla tanışıyorsun ve kumar önünde engel la
Bilmiyorum ki hocam adam benden hergun para istiyor du bugün kadarCogu kisiye oyle yapmis erhan ferdiye makara yapiyoz genel olarak iyi cocuk ama fena bir kusuru var işte
La konuyu cok yanlis anladin kiz yok gibi dusunİnşallah kanka bırakırız bu hayat hayat değil baksana kızla tanışıyorsun ve kumar önünde engel la
En azından sen ondan kaçamazsan o senden kaçar hoca kumar gibi değil 😅Kiz kumardan daha büyük sıkıntı olabilir kardeşim
Noldu lenVay be bir enayi benmişim demek ki lan paujwmwmksks
Kusuru o işteBilmiyorum ki hocam adam benden hergun para istiyor du bugün kadar
Bi kerede bize atsa sevecez de hep istiyor hocam puahahKusuru o işte
Atar atar Ferdi kalbi kötü çocuk değil biraz şey gibi evin dayısı gibi düsünBi kerede bize atsa sevecez de hep istiyor hocam puahah
Kahkaha attım 🤣🤣Ve kıza bol sans yazıyorsun puahha
Sene 2019 sanırım. Kız yanıma ziyarete gelmiş. 200 liraya bir kupon yapmışım son maç Inter turku kazanır ve 2-0 önde dakka 70. Gelirse o zamanın yaklaşık 2-3 aylık asgari ücret parasını alacam. Aw maç bitmeden kıza dedim belki yarın tatile gideriz parayı nerden buldun vs yaptı dedim arada oynuyom vs senin yapacağın planın içine edeyim kumar parasıyla mi vs vs söylendi. Inter turku 2 gol yedi beyaz. Hem para gitti hem kızdan laf işittikVe kıza bol sans yazıyorsun puahha
Valla atsa atmasa bende onu seviyorum onsuz forum çok durgun vallaAtar atar Ferdi kalbi kötü çocuk değil biraz şey gibi evin dayısı gibi düsün
Olm bir soru sordum herkes evet cevabını verdi ldmekdk ben de belki 10'dan fazladır ödül attığım ona şaşırdım puauwjjwkNoldu len
Ödül değil olm borç vercen ödülü umursamaz o 😅Olm bir soru sordum herkes evet cevabını verdi ldmekdk ben de belki 10'dan fazladır ödül attığım ona şaşırdım puauwjjwk
Hocam kac defa diyecez gelmeden geldi demeyin puajahjajaSene 2019 sanırım. Kız yanıma ziyarete gelmiş. 200 liraya bir kupon yapmışım son maç Inter turku kazanır ve 2-0 önde dakka 70. Gelirse o zamanın yaklaşık 2-3 aylık asgari ücret parasını alacam. Aw maç bitmeden kıza dedim belki yarın tatile gideriz parayı nerden buldun vs yaptı dedim arada oynuyom vs senin yapacağın planın içine edeyim kumar parasıyla mi vs vs söylendi. Inter turku 2 gol yedi beyaz. Hem para gitti hem kızdan laf işittik
Hocam lütfen terkedin forumu rica ediyorumSene 2019 sanırım. Kız yanıma ziyarete gelmiş. 200 liraya bir kupon yapmışım son maç Inter turku kazanır ve 2-0 önde dakka 70. Gelirse o zamanın yaklaşık 2-3 aylık asgari ücret parasını alacam. Aw maç bitmeden kıza dedim belki yarın tatile gideriz parayı nerden buldun vs yaptı dedim arada oynuyom vs senin yapacağın planın içine edeyim kumar parasıyla mi vs vs söylendi. Inter turku 2 gol yedi beyaz. Hem para gitti hem kızdan laf işittik