Bir organ vardı bir organ, o organın sağolsun güzel kardeism😂Pardon onuda açacak gücümüz yok suan kanka
Bir organ vardı bir organ, o organın sağolsun güzel kardeism😂Pardon onuda açacak gücümüz yok suan kanka
Gece 00.00 sularıSaat kaç gibi idi dost
Harbi ayıp etti ferdi dost cumartesi gecesi para istedi norada bakiyesi mi ne varmış. Sitede bonus vardı çevrim bitirirswm atarım dedim bitti attım sonra pazar para vardı onda istedim holigana girecem dedi peki dedim sonra başkalarına para atmış demek ki kaşmerUyan hocam bi sen kaldın puaha
Gicirsa neden wpden bildirim gelmiyor hâlâ abiiGıcır sayılır senin
Ulan ferdiGece 00.00 suları
HarikaSelam dostlar güzel geceleriniz olsun, keyifler nasıl?
Seni demekki ciddiye almamis hocam maalesefHarbi ayıp etti ferdi dost cumartesi gecesi para istedi norada bakiyesi mi ne varmış. Sitede bonus vardı çevrim bitirirswm atarım dedim bitti attım sonra pazar para vardı onda istedim holigana girecem dedi peki dedim sonra başkalarına para atmış demek ki kaşmer
Ulan ben mi vurdum aqq 😁😁 ben vursam 10 tane forumda etkinlik olurdu 🤣🤣🤣 ayrıca güzellik yapacaklarım arasında sende varsın yani ben unutmam aga iyiliğide kötülüğüde özellikle kötülüğü asla unutmam 🤣🤣🤣Parayı vurduğu zaman kaçtı işte yaklaşık 15 gün oluyo bugün gelmiş, biz adamın multisine bile güzellik yapmıştık zamanında 😅 kimseyle işimiz yok hocam herkesin çarşısı pazar olsun
PauhahaqhHarika
Telafi eder ferdi belkide sennden aldı banamı attı hahahahaHarbi ayıp etti ferdi dost cumartesi gecesi para istedi norada bakiyesi mi ne varmış. Sitede bonus vardı çevrim bitirirswm atarım dedim bitti attım sonra pazar para vardı onda istedim holigana girecem dedi peki dedim sonra başkalarına para atmış demek ki kaşmer
Herşeeyiniiii kaybet neşesi aslaaaaaaGicirsa neden wpden bildirim gelmiyor hâlâ abii
Kötülüğü hatırla kanka 😅 gecen güzel olsunUlan ben mi vurdum aqq 😁😁 ben vursam 10 tane forumda etkinlik olurdu 🤣🤣🤣 ayrıca güzellik yapacaklarım arasında sende varsın yani ben unutmam aga iyiliğide kötülüğüde özellikle kötülüğü asla unutmam 🤣🤣🤣
Keyfi bilir dost alırlar kucağa onu daSeni demekki ciddiye almamis hocam maalesef
Yaww yok aga yaaa ben parayı bulsam zaten aktif olduğum bütün forumlarda etkinlik açarım bilen bilir yaniSen para bulup kaçtın mi kanka ne diyor bunlar puaha
Ferdiden gelen iyiliğe de gerek yok artık dost okuyordur umarım mesajları puhahaTelafi eder ferdi belkide sennden aldı banamı attı hahahaha
Yakındır zaten bugün kesin parası bitmiştir deKeyfi bilir dost alırlar kucağa onu da
Bende de tam tersi yapılan iyiliği değil de kötülüğü unutuyorum. İyi ki de unutuyorum yoksa bu forumda kanını içsem içimin sogumayacagi adamlar var. Bu da son mesajım olsun bu konuya. Hayırlı geceler herkeseUlan ben mi vurdum aqq 😁😁 ben vursam 10 tane forumda etkinlik olurdu 🤣🤣🤣 ayrıca güzellik yapacaklarım arasında sende varsın yani ben unutmam aga iyiliğide kötülüğüde özellikle kötülüğü asla unutmam 🤣🤣🤣
En son volkan konaktı yakalandı aslan kardesım ferdım yaFerdiden gelen iyiliğe de gerek yok artık dost okuyordur umarım mesajları puhaha