http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,275
28,859
113
Uyan hocam bi sen kaldın puaha
Harbi ayıp etti ferdi dost cumartesi gecesi para istedi norada bakiyesi mi ne varmış. Sitede bonus vardı çevrim bitirirswm atarım dedim bitti attım sonra pazar para vardı onda istedim holigana girecem dedi peki dedim sonra başkalarına para atmış demek ki kaşmer

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,072
24,013
113
Harbi ayıp etti ferdi dost cumartesi gecesi para istedi norada bakiyesi mi ne varmış. Sitede bonus vardı çevrim bitirirswm atarım dedim bitti attım sonra pazar para vardı onda istedim holigana girecem dedi peki dedim sonra başkalarına para atmış demek ki kaşmer
Seni demekki ciddiye almamis hocam maalesef

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Parayı vurduğu zaman kaçtı işte yaklaşık 15 gün oluyo bugün gelmiş, biz adamın multisine bile güzellik yapmıştık zamanında 😅 kimseyle işimiz yok hocam herkesin çarşısı pazar olsun
Ulan ben mi vurdum aqq 😁😁 ben vursam 10 tane forumda etkinlik olurdu 🤣🤣🤣 ayrıca güzellik yapacaklarım arasında sende varsın yani ben unutmam aga iyiliğide kötülüğüde özellikle kötülüğü asla unutmam 🤣🤣🤣

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Telafi eder ferdi belkide sennden aldı banamı attı hahahaha

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,718
10,544
113
@ferdikadığlu borç ödemen geldi

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,028
13,508
113
Ulan ben mi vurdum aqq 😁😁 ben vursam 10 tane forumda etkinlik olurdu 🤣🤣🤣 ayrıca güzellik yapacaklarım arasında sende varsın yani ben unutmam aga iyiliğide kötülüğüde özellikle kötülüğü asla unutmam 🤣🤣🤣
Bende de tam tersi yapılan iyiliği değil de kötülüğü unutuyorum. İyi ki de unutuyorum yoksa bu forumda kanını içsem içimin sogumayacagi adamlar var. Bu da son mesajım olsun bu konuya. Hayırlı geceler herkese