- 25,072
- 24,012
- 113
Puahaha yapmış demekki baksana kaç kişiye para göndermişGeçen para istedim holigana girecem atamam dedi sildik ferdiyi dost 🤣 sanki holiganda derece yapacak
Puahaha yapmış demekki baksana kaç kişiye para göndermişGeçen para istedim holigana girecem atamam dedi sildik ferdiyi dost 🤣 sanki holiganda derece yapacak
Banada borcunu 2 kat geri attı ferdimGeçen para istedim holigana girecem atamam dedi sildik ferdiyi dost 🤣 sanki holiganda derece yapacak
Düşmez kalkmaz bir Allah aga dünkü bebe değiliz neler gördük neler insan en çok olmaz dediği şeyden sınanıyor bu hayattaGeccek bir köşede egenin düşmesini beklycek şimdi he 🤣
Kral emin ol kazandığın da kaybettiğin de kendine boşver bencehobi seviyorum ekran almayı 🤣🤣🤣🤣 atalarımız büyük lokma ye büyük söz konuşma demişler zamanında 😁😁😁
Pardon onuda açacak gücümüz yok suan kankaTakipleriz dost kazan yeter ki
Aga bundan kastım nispet yapmak değil kiEğer parayı vurup gelip burda Ege'ye veya başkasına nispet yapacaksa anlamsız bir hareket olur bence dost
Ne zamanBanada borcunu 2 kat geri attı ferdim
Sen para bulup kaçtın mi kanka ne diyor bunlar puahaDüşmez kalkmaz bir Allah aga dünkü bebe değiliz neler gördük neler insan en çok olmaz dediği şeyden sınanıyor bu hayatta
Dün yani pazar günü aslan karfesım beNe zaman
Sorry yanlış anladıysamAga bundan kastım nispet yapmak değil ki
Harbi mi dostDün yani pazar günü aslan karfesım be
Buyuk bsey degılki yav rakam 150 ye 250 attıHarbi mi dost
Ben üşüşmem aga demek istediğim bu değildi büyük lokma ye büyük söz konuşmadan anlaşılması gerekiyor olayınYapacak güner bu 1 yılda geçse bekler wge düştüğü an üşüşür demi @Blackpearl1903
Uyan hocam bi sen kaldın puahaHarbi mi dost
Paraları eziyorBu ferdi nerde
Saat kaç gibi idi dostBuyuk bsey degılki yav rakam 150 ye 250 attı
Çok kötü kralSelam dostlar güzel geceleriniz olsun, keyifler nasıl?
Gıcır sayılır seninSelam dostlar güzel geceleriniz olsun, keyifler nasıl?