- 8,447
- 10,675
- 113
Yılan bizim kadar sürünmüyo be karddşim puahhahGıcır sayılır senin
Yılan bizim kadar sürünmüyo be karddşim puahhahGıcır sayılır senin
Onu özellikle not alıyorum 🤣🤣🤣 övünmek gibi olmasın ama çok kinciyim affetmem sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde 🤣🤣🤣Kötülüğü hatırla kanka 😅 gecen güzel olsun
Sen asık mı oldun noldu arada öyle bi mesaj okudumBu espri arada kaynamis gülün
Sol de amerika
Amerika: sol
Senden isterse hocada param var söyle sana atsın deYakındır zaten bugün kesin parası bitmiştir de
Bu konuya derken aga bi daha uğramayacak mısın konuya yaniBende de tam tersi yapılan iyiliği değil de kötülüğü unutuyorum. İyi ki de unutuyorum yoksa bu forumda kanını içsem içimin sogumayacagi adamlar var. Bu da son mesajım olsun bu konuya. Hayırlı geceler herkese
Yok la hic anlamamissinSen asık mı oldun noldu arada öyle bi mesaj okudum
Zaten forumda olduğu her gün benden istiyor hiç kaçmıyor yani puaahSenden isterse hocada param var söyle sana atsın de
İyi geceler abiBende de tam tersi yapılan iyiliği değil de kötülüğü unutuyorum. İyi ki de unutuyorum yoksa bu forumda kanını içsem içimin sogumayacagi adamlar var. Bu da son mesajım olsun bu konuya. Hayırlı geceler herkese
Yarin gelir oBu konuya derken aga bi daha uğramayacak mısın konuya yani
Kanka sabah da yazdım valla konuya efsane soğudum sadece vakit geçirmek için oynuyorum artık keyif kısmı sıfır yani parayı siteye atarken çekim yapma ihtimalimin çok düşük olduğunu bilerek atıyom inşallah bu hissim 1-2 ay devam eder gerçekten bırakırımYok la hic anlamamissinkumardan ona vakit yok gibi bişey özetle
Bana yaptı bir defaBeyler ferdinin kendi gönlünden kopup birine jest yaptığını gördünüz mü harbi meraktan soruyorum
Evet bir kac kisi yazmisti banada bir ara atmisti dmden direk ulasarakBeyler ferdinin kendi gönlünden kopup birine jest yaptığını gördünüz mü harbi meraktan soruyorum
Bana yaptıBeyler ferdinin kendi gönlünden kopup birine jest yaptığını gördünüz mü harbi meraktan soruyorum
Redkitten para almış adama 2 katını atmış ferdi bunu nasil yaptı hala soktayimBeyler ferdinin kendi gönlünden kopup birine jest yaptığını gördünüz mü harbi meraktan soruyorum
Ayni noktadayim ve birakicam en yakin zamandaKanka sabah da yazdım valla konuya efsane soğudum sadece vakit geçirmek için oynuyorum artık keyif kısmı sıfır yani parayı siteye atarken çekim yapma ihtimalimin çok düşük olduğunu bilerek atıyom inşallah bu hissim 1-2 ay devam eder gerçekten bırakırım
İnşallah kanka bırakırız bu hayat hayat değil baksana kızla tanışıyorsun ve kumar önünde engel laAyni noktadayim ve birakicam en yakin zamanda