Çavuş kimVurmuş ama çavuşa 🤣
Çavuş kimVurmuş ama çavuşa 🤣
Çığlık attımKral sen dağları da delsen pek bi şey ifade etmez gibi zaten 😅
Dağ tepe toprakla işimiz yok bizimKral sen dağları da delsen pek bi şey ifade etmez gibi zaten 😅
Sesi buraya kadar geldi hocamÇığlık attım
Ekran aldım bunu 🤣🤣🤣Kral sen dağları da delsen pek bi şey ifade etmez gibi zaten 😅
🤣🤣🤣🤣 küçük ege 🤣🤣🤣Çavuş kim![]()
Özür dilerimSesi buraya kadar geldi hocam
NiyeEkran aldım bunu 🤣🤣🤣
Geccek bir köşede egenin düşmesini beklycek şimdi he 🤣
Hocam ferdi herkese borcunu ödüyor gelsede senin parayi da alsak ondanÖzür dilerim
Nerede askerlik yapıyor🤣🤣🤣🤣 küçük ege 🤣🤣🤣
hobi seviyorum ekran almayı 🤣🤣🤣🤣 atalarımız büyük lokma ye büyük söz konuşma demişler zamanında 😁😁😁
Eğer parayı vurup gelip burda Ege'ye veya başkasına nispet yapacaksa anlamsız bir hareket olur bence dostGeccek bir köşede egenin düşmesini beklycek şimdi he 🤣
Rol açarız suan açtıracak gücümüz yok maalesefNabiyonuz beyler yok mu rol açan açtıran
Geçen para istedim holigana girecem atamam dedi sildik ferdiyi dost 🤣 sanki holiganda derece yapacakHocam ferdi herkese borcunu ödüyor gelsede senin parayi da alsak ondan
Yapacak güner bu 1 yılda geçse bekler wge düştüğü an üşüşür demi @Blackpearl1903Eğer parayı vurup gelip burda Ege'ye veya başkasına nispet yapacaksa anlamsız bir hareket olur bence dost
Parayı vurduğu zaman kaçtı işte yaklaşık 15 gün oluyo bugün gelmiş, biz adamın multisine bile güzellik yapmıştık zamanında 😅 kimseyle işimiz yok hocam herkesin çarşısı pazar olsunEğer parayı vurup gelip burda Ege'ye veya başkasına nispet yapacaksa anlamsız bir hareket olur bence dost
Takipleriz dost kazan yeter kiRol açarız suan açtıracak gücümüz yok maalesef