- 12,760
- 6,056
- 113
Adminler bu arkqdaş 4 heaapla elmas kasıyor😁İsmim volkan konar bende Konak yaptım sıkıntı mı böyle kullanıcı adları?
Adminler bu arkqdaş 4 heaapla elmas kasıyor😁İsmim volkan konar bende Konak yaptım sıkıntı mı böyle kullanıcı adları?
@ardagüler çıktı bakO ismi komple yazınca cıkıyor normal yaz bakam cıkacak mı yaz
Sevdiğim için yapmıştım değiştiririm nerden oluyorsaAdam öldü dost garip oldu . Bu ferdi degil
Sıkıntı tabi telif yiyebilirsin volkan konağın ailesindenİsmim volkan konar bende Konak yaptım sıkıntı mı böyle kullanıcı adları?
İnşallah alırsıjSponsor diye attık da ilkdefa duyduğum site
Ciddiyim burdaki hesabı ban yemiş nasıl ulaşacakFerdi bunu herkese yapar bana yapmaz 🤣 imkanaız vurmuş olması
İsteyen ulaşır LA 🤣 biz nasıl ulaşıyoruzCiddiyim burdaki hesabı ban yemiş nasıl ulaşacak
Sikinti yok dost kalsinSevdiğim için yapmıştım değiştiririm nerden oluyorsa
10 gün önce 2 gün ban yemişti niye hala kalkmadı 🤣Ciddiyim burdaki hesabı ban yemiş nasıl ulaşacak
Çıkar mı ☺Sevdiğim için yapmıştım değiştiririm nerden oluyorsa
Bende diyorum bu forumda bi sessizlik var a a10 gün önce 2 gün ban yemişti niye hala kalkmadı 🤣
Harbi bir anda gelen mutluluk az bisey yapsak bizde mutlu edecezde lanet var uzerimizdeİsteyen ulaşır LA 🤣 biz nasıl ulaşıyoruz
Onay geldiyse kalsın taam 😀Sikinti yok dost kalsin
AnlayamadımÇıkar mı ☺
Sen bize 30k mesajta ulaşmadın bilader üstünü çizdikİsteyen ulaşır LA 🤣 biz nasıl ulaşıyoruz
Puahahahah estağfurullah hocam dün BJK bir gol atsa yada yeseydi o zaman mutluluk denince eti eti eti diye yazardık 😀Harbi bir anda gelen mutluluk az bisey yapsak bizde mutlu edecezde lanet var uzerimizde
İnceden küfür etti dostAnlayamadım
Bu ferdi değilAnlayamadım
Ben anlamadım dediğini neyseİnceden küfür etti dost
Boşver dost ordan bi sen karadeniz parçası söyleBen anlamadım dediğini neyse