- 4,371
- 2,109
- 113
Anliyon mu pokerden390 tl sponsor olsana la
Anliyon mu pokerden390 tl sponsor olsana la
2kere kazandim isteAnliyon mu pokerden
Yapacak bişey yok bende de nakit var ama iş işten geçiyor iş çıkışu 10Sabah vardi da unuttuk iste
Borçlu gitti he aslan kardeşim ferdim. Sen çok severdin alacaklılar sanamı gelsin😂Ferdi 25knın 20ksına Çelik urgan alıp asmış kendini 5k da bağışlamış
He ben hiç anlamam atam 400 kazanırsan görürsün bizi2kere kazandim iste
acilen 5k bulmak şart 2 maça basıp 20k sonra onu tek maça basıp 40k sonra tek maça basıp 80k sonra bida basıp donla ayrılıyoruzIzliyodum diye aldim la zatsn ne alsak yatiyor bari zevkli olsun dedim
Fb 2 kayseri 5Fenerbahçe 4 Kayseri 1
PuahahahaHe ben hiç anlamam atam 400 kazanırsan görürsün bizi
Goruruz tabii laHe ben hiç anlamam atam 400 kazanırsan görürsün bizi
Tmm 500 atarHe ben hiç anlamam atam 400 kazanırsan görürsün bizi
Yine konudan yasaklanma zamanın geldi seninHe ben hiç anlamam atam 400 kazanırsan görürsün bizi
Tmm özelden at iban çekim gelsin atarım kaça kadar atmam lazımGoruruz tabii la
5k bulmasanda oluyor yine ayni yerdesin suan 0 puhahahaacilen 5k bulmak şart 2 maça basıp 20k sonra onu tek maça basıp 40k sonra tek maça basıp 80k sonra bida basıp donla ayrılıyoruz
Niye adama sponsor oluyoz iste katılsın belki 1. OlurYine konudan yasaklanma zamanın geldi senin
8Tmm özelden at iban çekim gelsin atarım kaça kadar atmam lazım
Hee bende inşaallah bulursun diye dalga geçiyon sandım 😀 böyle saçmalıkların çokNiye adama sponsor oluyoz iste katılsın belki 1. Olur
Ulan ben 250tl yi mesela 22 orana bastım 41dk da arsenal 2.5 üst almışım iy ya düşün kasanın önemini küçük para sarmıypr5k bulmasanda oluyor yine ayni yerdesin suan 0 puhahaha
Yok be iban at dedik bekliyomHee bende inşaallah bulursun diye dalga geçiyon sandım 😀 böyle saçmalıkların çok