- 80,244
- 53,079
- 113
Neler kacti ha rafa golu ofsayt olmasa zaten 3.5 olurdu sansizlik istePuahahahah estağfurullah hocam dün BJK bir gol atsa yada yeseydi o zaman mutluluk denince eti eti eti diye yazardık 😀
Neler kacti ha rafa golu ofsayt olmasa zaten 3.5 olurdu sansizlik istePuahahahah estağfurullah hocam dün BJK bir gol atsa yada yeseydi o zaman mutluluk denince eti eti eti diye yazardık 😀
Puaajah ben sıra beklerim 3 adıma 1 adım yaşaşın 3in1Sen bize 30k mesajta ulaşmadın bilader üstünü çizdik
Aynen rafa atınca tamam bu iş dedimde ofsayt olduNeler kacti ha rafa golu ofsayt olmasa zaten 3.5 olurdu sansizlik iste
Demistim onu daha once puahhaBu ferdi değil
Bende bjk 1.5 almistim ilk yari 1.5 hepsi nanayAynen rafa atınca tamam bu iş dedimde ofsayt oldu
Ne anlatıyorsun ustaPuaajah ben sıra beklerim 3 adıma 1 adım yaşaşın 3in1
Ustaya elif dedin mematiNe anlatıyorsun usta
Sana diyorumki bjk maçlarında yaz bana sana ne olcanı söyliyelinBende bjk 1.5 almistim ilk yari 1.5 hepsi nanay
Hahahahahah komikUstaya elif dedin memati
Giris ücreti ne holiganinHoligani napcaz
Ferdi 25knın 20ksına Çelik urgan alıp asmış kendini 5k da bağışlamışFerdi bizim napolyonu nezaman göndercen artık keiz vuruyor
Ferdiymis tamam tamamFerdi deilmis dm yak dedim iban atsana buyrun noldu yazmis
Aynen kaldık bu hafta da hep haftasonları parasız oluyorum beyaz haftaiçi para oluyorHoligani napcaz
Izliyodum diye aldim la zatsn ne alsak yatiyor bari zevkli olsun dedimSana diyorumki bjk maçlarında yaz bana sana ne olcanı söyliyelin
390 tl sponsor olsana laGiris ücreti ne holiganin
Sabah vardi da unuttuk isteAynen kaldık bu hafta da hep haftasonları parasız oluyorum beyaz haftaiçi para oluyor