- 12,824
- 13,248
- 113
Salihin fırında askıda poğaça bile varHee ben onu öyle bir saldim ki aklimda bile yok bende ekmek alicam sponsor yok
Salihin fırında askıda poğaça bile varHee ben onu öyle bir saldim ki aklimda bile yok bende ekmek alicam sponsor yok
Yok açmıyorlar on kere aradım 😀 şubeye gitmem lazım aslındada neyse kumara gider zaten biraz ara vermiş oluruz sağlık olsunAynen arasan belki hemen bile acar ama bosver kalsin keyfine bak![]()
Nasil yatirir be halbuki bildigimiz lig puhahaBu Uganda liginin Allah cezasını versin
Yedeklere kadar sayarız altyapısı dahilNasil yatirir be halbuki bildigimiz lig puhaha
Aynen bende ondan keyfine bak dedim para sende ne kadar kalirsa o kadar benimsersin plan yaparsin kumara vermek zorlasir yani bende öyleYok açmıyorlar on kere aradım 😀 şubeye gitmem lazım aslındada neyse kumara gider zaten biraz ara vermiş oluruz sağlık olsun
Ata küfür ediyozmu 50 bin tek attan gitti 😂Lan bu ne sjsjsjsjsj takıma küfür etmek isteyen buraya geliyor puahahahah erhan sende gel kaybedince kardeşim
En iyisi garanti kullanmak sanırım 10-12 işlem yapınca bloke atıyor bizimkiler 99 işlem yapsak seni 99 da durduran ne oldu devam et diyorAynen bende ondan keyfine bak dedim para sende ne kadar kalirsa o kadar benimsersin plan yaparsin kumara vermek zorlasir yani bende öyle![]()
Demiştim ben sana dinlemiyorsun küfür etAta küfür ediyozmu 50 bin tek attan gitti 😂
Valla dikkat etmek lazim bu ara hele sıkınti gecen paparadan mi payfixten mi denizbanka para attim diye şubeye gittim falan mobil bankaciligi kapatmislarEn iyisi garanti kullanmak sanırım 10-12 işlem yapınca bloke atıyor bizimkiler 99 işlem yapsak seni 99 da durduran ne oldu devam et diyor
Aglama duvari ücretimizi dmden iletinizböyle süperligin ben
Puahahaha var mı başka devam edinböyle süperligin ben
bizim at 3 oldu napalım bee hipodromda gittim bugun 10 numara keyifDemiştim ben sana dinlemiyorsun küfür et
betvermem.com da olabilir bakBeyler bana destekçi 20 arkadaş lazım site açıxam betkorum.com dye destekçi arkadaşları yoruma bekliyirum
Betsins daha iyi gibibetvermem.com da olabilir bak![]()
Sloganda benzini shellden bahsi kelden alacaksınBetsins daha iyi gibi