Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Yok açmıyorlar on kere aradım 😀 şubeye gitmem lazım aslındada neyse kumara gider zaten biraz ara vermiş oluruz sağlık olsun
Aynen bende ondan keyfine bak dedim para sende ne kadar kalirsa o kadar benimsersin plan yaparsin kumara vermek zorlasir yani bende öyle :)

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Aynen bende ondan keyfine bak dedim para sende ne kadar kalirsa o kadar benimsersin plan yaparsin kumara vermek zorlasir yani bende öyle :)
En iyisi garanti kullanmak sanırım 10-12 işlem yapınca bloke atıyor bizimkiler 99 işlem yapsak seni 99 da durduran ne oldu devam et diyor

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
En iyisi garanti kullanmak sanırım 10-12 işlem yapınca bloke atıyor bizimkiler 99 işlem yapsak seni 99 da durduran ne oldu devam et diyor
Valla dikkat etmek lazim bu ara hele sıkınti gecen paparadan mi payfixten mi denizbanka para attim diye şubeye gittim falan mobil bankaciligi kapatmislar

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83
Beyler bana destekçi 20 arkadaş lazım site açıxam betkorum.com dye destekçi arkadaşları yoruma bekliyirum