Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Sen bana jackpot için bi site öner sadece orada oynayım düz oynamam yeterli dimi? Ekstra bir şeye gerek yok?
Gameofbetde de düşüyor geçen ismi lazım değil bi arkadaşa düştü de bonus aldığı için çekemedi tamamını

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Sen bana jackpot için bi site öner sadece orada oynayım düz oynamam yeterli dimi? Ekstra bir şeye gerek yok?
Aynen vbet işte iyidir sporda pzt ve cuma garantili jackpotlarda var 2k 20k falan slottada oluyor arada popokta falan ozellikle en azindan jackpot aldin mi öder birde betgitte 2 defa küçuk jackpotlar almistim sporda sonra kesildi ama birde osimhen zaten padisahta almisti onuda kullanabilirsin orda daha avantajli bonuslarda var bakarsin

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Aynen vbet işte iyidir sporda pzt ve cuma garantili jackpotlarda var 2k 20k falan slottada oluyor arada popokta falan ozellikle en azindan jackpot aldin mi öder birde betgitte 2 defa küçuk jackpotlar almistim sporda sonra kesildi ama birde osimhen zaten padisahta almisti onuda kullanabilirsin orda daha avantajli bonuslarda var bakarsin
Padisah aptalı ortada bişey yokken kazanc bile yokken nobonus yaptı beni