- 22,435
- 23,079
- 113
Düz olsun bizim olsun-100k olmak icin mi
Düz olsun bizim olsun-100k olmak icin mi
Bizde derdimiz var saniyoruz, -500 tl.-100k olmak icin mi
İki kredi şak 50k koyuyorsun 4.5 üste 150k yı alıyosun 130 la borcu ödüyorsun 10 sana 10 bana bunu da kimse yapmaz unutmaDün değil bu lazım olan
Olum oda sitenin bakiyesi sanki haBizde derdimiz var saniyoruz, -500 tl.
Aynen hemenİki kredi şak 50k koyuyorsun 4.5 üste 150k yı alıyosun 130 la borcu ödüyorsun 10 sana 10 bana bunu da kimse yapmaz unutma
-300k ben dostBizde derdimiz var saniyoruz, -500 tl.
Sana şimdi bi before after yaparım oturur ağlarsınİki kredi şak 50k koyuyorsun 4.5 üste 150k yı alıyosun 130 la borcu ödüyorsun 10 sana 10 bana bunu da kimse yapmaz unutma
Zeus yardımcın olsun, dost.-300k ben dost
Elzem bir durum2 3 gün uzak duralım dedik konu kalitesinin geldiği yere bak 🧐
Before senin enayiliğin ms oynayarak 🤣Sana şimdi bi before after yaparım oturur ağlarsın
Sen bana jackpot için bi site öner sadece orada oynayım düz oynamam yeterli dimi? Ekstra bir şeye gerek yok?O padisahti la ama jackpot olaylari en iyi olan site galiba bunlar
Mesele para Bahia değilBefore senin enayiliğin ms oynayarak 🤣
Gameofbetde de düşüyor geçen ismi lazım değil bi arkadaşa düştü de bonus aldığı için çekemedi tamamınıSen bana jackpot için bi site öner sadece orada oynayım düz oynamam yeterli dimi? Ekstra bir şeye gerek yok?
Aynen vbet işte iyidir sporda pzt ve cuma garantili jackpotlarda var 2k 20k falan slottada oluyor arada popokta falan ozellikle en azindan jackpot aldin mi öder birde betgitte 2 defa küçuk jackpotlar almistim sporda sonra kesildi ama birde osimhen zaten padisahta almisti onuda kullanabilirsin orda daha avantajli bonuslarda var bakarsinSen bana jackpot için bi site öner sadece orada oynayım düz oynamam yeterli dimi? Ekstra bir şeye gerek yok?
Bahia brezilya liginde değil miMesele para Bahia değil
Game of ta bana düştü geçen spordaSen bana jackpot için bi site öner sadece orada oynayım düz oynamam yeterli dimi? Ekstra bir şeye gerek yok?
AynenBahia brezilya liginde değil mi
Padisah aptalı ortada bişey yokken kazanc bile yokken nobonus yaptı beniAynen vbet işte iyidir sporda pzt ve cuma garantili jackpotlarda var 2k 20k falan slottada oluyor arada popokta falan ozellikle en azindan jackpot aldin mi öder birde betgitte 2 defa küçuk jackpotlar almistim sporda sonra kesildi ama birde osimhen zaten padisahta almisti onuda kullanabilirsin orda daha avantajli bonuslarda var bakarsin
İzinli misin
Hayırİzinli misin