- 12,533
- 12,742
- 113
Aleyküm selam doktorSa dostlar
Aleyküm selam doktorSa dostlar
Bolşans per başı yakalasan iyiydiTakip edip alacam
59.5 üst aldım3 3 atiyorlar valla taraf alinmaz üstte barem artti baya
Bol şanslar dost59.5 üst aldım
Aynen geç kaldım barem fırladıBolşans per başı yakalasan iyiydi
Mantikli secim bence bol sans59.5 üst aldım
Big bass fishinSlot tavsiyeniz varmı spine kolay giren veya spin alımında iyi ödeyen potansiyeli olan
Bende Bonanza Dede ve Sugar Rush var
Bolşans det kesmezse gelir59.5 üst aldım
Gecmis olsun o zaman puahahMantikli secim bence bol sans
Barmen balıkçı tropicano olan çabuk giriyor ödemesi de diğer balıkçılara göre bı tık daha iyiSlot tavsiyeniz varmı spine kolay giren veya spin alımında iyi ödeyen potansiyeli olan
Zar attın mı abi sen puhaaBarmen balıkçı tropicano olan çabuk giriyor ödemesi de diğer balıkçılara göre bı tık daha iyi
Spine kolay giren balikcilardir seç begen al gatesin süper spini cikti demislerdi sweet1000 ilk ciktiginda cok iyiydi o da oyle olur diye dusunuyom denenirSlot tavsiyeniz varmı spine kolay giren veya spin alımında iyi ödeyen potansiyeli olan
Erhanim sana simdiye kadar ne dediysen olmadi mi puahhaaGecmis olsun o zaman puahah
Nba finali ve şampiyon adayın kim dostSpine kolay giren balikcilardir seç begen al gatesin süper spini cikti demislerdi sweet1000 ilk ciktiginda cok iyiydi o da oyle olur diye dusunuyom denenir
Ufak alımlarla 200 tl lik ya da 400 tl lik sweet bonanza 1000 holiganbette kaç kere 30-50 k arası aldım en düşük betlerden dene hem max 2-3k kaybedersin 1 saat oynayıpSlot tavsiyeniz varmı spine kolay giren veya spin alımında iyi ödeyen potansiyeli olan
Özür dilerim hocamErhanim sana simdiye kadar ne dediysen olmadi mi puahhaa
Yok be NBA bastım sıkıntı amaZar attın mı abi sen puhaa
Simdi bende alıp kaybedenler kervanına katılırım abi puajhaYok be NBA bastım sıkıntı ama
Big bass fishin
Bu sarmadıBig bass fishin