Sende benim gibi abidik gubidik maçlara 3-4 oran basmayı seviyonDağıtımları amorti ettik bu kuponla 🤩
Ekli dosyayı görüntüle 770674
Sende benim gibi abidik gubidik maçlara 3-4 oran basmayı seviyonDağıtımları amorti ettik bu kuponla 🤩
Vallahi yüksek orana oynayınca daha çok tutturuyorum. Bugün beni kurtaran Drogheda maçı oldu. 6 oran iy kg var 2 kupon ve 4 oran iy 1.5 üst yüklendim 2-1 bitti. Çok iyi analiz yapmıştım ama sallamasyon değildiSende benim gibi abidik gubidik maçlara 3-4 oran basmayı seviyon![]()
O zaman bi daha dağıtma zamanı gelmiş dostDağıtımları amorti ettik bu kuponla 🤩
Ben kadınlar liglerine atıyorum bazen iy 2.5 falan genelde geliyorVallahi yüksek orana oynayınca daha çok tutturuyorum. Bugün beni kurtaran Drogheda maçı oldu. 6 oran iy kg var 2 kupon ve 4 oran iy 1.5 üst yüklendim 2-1 bitti. Çok iyi analiz yapmıştım ama sallamasyon değildi
Kupon gelirse daha keyifli oluruzHerkese bol şans beyler keyifler nasıl
KeyifsizlikHerkese bol şans beyler keyifler nasıl
Ben Aiscore den takip ederim. Şut istatistikleri çok önemliBen kadınlar liglerine atıyorum bazen iy 2.5 falan genelde geliyor
Bet365 den bakıyorum ben geneldeBen Aiscore den takip ederim. Şut istatistikleri çok önemli
Boşa doktor olmadin puhahahVallahi yüksek orana oynayınca daha çok tutturuyorum. Bugün beni kurtaran Drogheda maçı oldu. 6 oran iy kg var 2 kupon ve 4 oran iy 1.5 üst yüklendim 2-1 bitti. Çok iyi analiz yapmıştım ama sallamasyon değildi
As dost hadise nasil silikonlar yenilendi miSelam
Lawlss oturum açtı
Dost hadise'den daha önemli sorunlarım var şu sıralar.. sdgsdgdsfsdgAs dost hadise nasil silikonlar yenilendi mi
Aga her şeyi unuttururdu bana seni bilmiyom ama puahaDost hadise'den daha önemli sorunlarım var şu sıralar.. sdgsdgdsfsdg
Nerde lâ müptezelAbiler olmus pismaniye
Ban yemiş galiba ben gündüz hiç girmedim forumaNerde lâ müptezel
Alâ alâ nedenBan yemiş galiba ben gündüz hiç girmedim foruma
Valla bilmiyorumAlâ alâ neden
Aliskanlik oldu sevmis herhaldeValla bilmiyorum