- 28,762
- 28,226
- 113
Herhalde hocam dallas maci sizce ne olur hocam alt ust olarak fikriniz varmiAliskanlik oldu sevmis herhalde
Herhalde hocam dallas maci sizce ne olur hocam alt ust olarak fikriniz varmiAliskanlik oldu sevmis herhalde
J. Morant mac saati belli olacakti o yoksa dallas kazanir tabi davis varsa kadrolara bakmak gerek davis savunmada da iyi işler yapabilir kadrolara bakmak lazim basta yazdigim gibiyse yani j. morant yok davis varsa dallas kazanir altHerhalde hocam dallas maci sizce ne olur hocam alt ust olarak fikriniz varmi
UstHerhalde hocam dallas maci sizce ne olur hocam alt ust olarak fikriniz varmi
Ama nba e alt oynanmaz diye bir lafimda vardir yaniJ. Morant mac saati belli olacakti o yoksa dallas kazanir tabi davis varsa kadrolara bakmak gerek davis savunmada da iyi işler yapabilir kadrolara bakmak lazim basta yazdigim gibiyse yani j. morant yok davis varsa dallas kazanir alt
Uyudun mu
Ben ust alacaktım da suan fikrim değişti alt mi ustmu bilemedim simdi morant yoksa ust sikinti gibiAma nba e alt oynanmaz diye bir lafimda vardir yani
Aynen kadroyu bekle yoksa dallas kazanir daha mantikli bence varsa üst alinabilir ama tabi daviste varsaBen ust alacaktım da suan fikrim değişti alt mi ustmu bilemedim simdi morant yoksa ust sikinti gibi
Aynen yarim saat kala belli olur morant varsa ust alirim yoksa dallas alır girerim hocamAynen kadroyu bekle yoksa dallas kazanir daha mantikli bence varsa üst alinabilir ama tabi daviste varsa
Evet uyudu sen nie uyandın puahaUyudun mu
Psikolojim bozukEvet uyudu sen nie uyandın puaha
Neden kanka sorun nedirPsikolojim bozuk
Aynen davise de bak ama o oynar buyuk ihtimalde j. Morant kritikmis oynamak icin zorlayacakmis işte iğneyle falanAynen yarim saat kala belli olur morant varsa ust alirim yoksa dallas alır girerim hocam
Tek sorunum 1 milyon Türk LirasıNeden kanka sorun nedir
Alt oynayan erkek🌈🏳️🌈Ben ust alacaktım da suan fikrim değişti alt mi ustmu bilemedim simdi morant yoksa ust sikinti gibi
SelamPsikolojim bozuk
Ust kardeşim kim dedi alt diye sanaAlt oynayan erkek🌈🏳️🌈
İyi gecleler
Alt oynarsan gözüme gözükme bi dahaUst kardeşim kim dedi alt diye sana
Zaten davies ve morant oynamazsa desmon bane sayi asist ribaund girerimAynen davise de bak ama o oynar buyuk ihtimalde j. Morant kritikmis oynamak icin zorlayacakmis işte iğneyle falan