- 24,492
- 23,140
- 113
Ayıpsın kanka bizim kitabımızda alt diye birsey yazılmaz erkek adam ust oynar ve kaybeder bu kadar basitAlt oynarsan gözüme gözükme bi daha
Ayıpsın kanka bizim kitabımızda alt diye birsey yazılmaz erkek adam ust oynar ve kaybeder bu kadar basitAlt oynarsan gözüme gözükme bi daha
Yalvarırım kim olduğunu söyleUla adam ibanın resmini çekip foto olarak atmış
Saat gecenin 3 ü tek tek rakam girmemi bekliyo![]()
Bende kaybedecek bile olsam üst oynuyom🤣Ayıpsın kanka bizim kitabımızda alt diye birsey yazılmaz erkek adam ust oynar ve kaybeder bu kadar basit
The😘Yalvarırım kim olduğunu söyle
Evi inlettim pıjahahahahahha
O yuzden cebin delik zaten puahaBende kaybedecek bile olsam üst oynuyom🤣
Komik olan ne dostum puahaEvi inlettim pıjahahahahahha
Sen sanki farklısın🤨O yuzden cebin delik zaten puaha
İbanı resim olarak göndermesiKomik olan ne dostum puaha
Ben kaçırmışım orayı the iste ne beklersin ki ondan Allah tan ibani alabilmiş bi şekildeİbanı resim olarak göndermesi
Kanka üst olurBen ust alacaktım da suan fikrim değişti alt mi ustmu bilemedim simdi morant yoksa ust sikinti gibi
Sene olmuş 2005Ula adam ibanın resmini çekip foto olarak atmış
Saat gecenin 3 ü tek tek rakam girmemi bekliyo![]()
Senin kadar erken batmıyorum diyelim onaSen sanki farklısın🤨
Bu ay çok erken batıyorum anlamadım bi türlüSenin kadar erken bakmıyorum diyelim ona
Isallah seni paralı bi şekilde de görmek nasip olur bir gün puahaBu ay çok erken batıyorum anlamadım bi türlü
Ust olmazsaKanka üst olur
Sene olmuş 2005
Göremezsin kanka para oldu mu ben araziIsallah seni paralı bi şekilde de görmek nasip olur bir gün puaha
Simdi paran olsun mu olmasın mi bilemedim simdi ne diyim kankaGöremezsin kanka para oldu mu ben arazi
Olsun diyelim o zaman gerekli ibanlara bildirim gidiyorSimdi paran olsun mu olmasın mi bilemedim simdi ne diyim kanka
O zaman iban var sende isallah zengin olursun kanka suan tek dileğim oOlsun diyelim o zaman gerekli ibanlara bildirim gidiyor