Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Değerli üyemiz, 445₺ kalan ana para çevriminiz mevcuttur, rocket ligi - SL/SRL ve Cyber karşılaşmalar çevrime dahil değildir.

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Sağlık olsun hocam hayatın sonu değil. İçinde bulunduğum zorlukları umursamıyorum da işte kızı seviodum falan o biraz kötü olfu benim açımdan. Zaten bizler gibi Türkiye'de doğup büyümüş adamlara hiçbir yer çok zor gelmez ki beyaz
Aynen öyle olsun hocam elimiz ayagimiz tuttugu sürece kesinlikle olaya öyle bakmalisin. Gönül işide olacagi varsa yine olur zamana birak bakalim zaman ne getirecek

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Sağlık olsun hocam hayatın sonu değil. İçinde bulunduğum zorlukları umursamıyorum da işte kızı seviodum falan o biraz kötü olfu benim açımdan. Zaten bizler gibi Türkiye'de doğup büyümüş adamlara hiçbir yer çok zor gelmez ki beyaz
Hocam bu arada senin de ağzına bir bal çalayım, Polonya için geçen aylarda bize bir iş teklifi geldi biz tercih etmedik lojistik işi sanırım o sektörde açık varmış maliyetl
Kız ben seni silmiş olsa kafada direk atardı evden vs de bişeyler diyosa bence bi çaba bekliyor gibi yabancı kızlar bizimkilerden daha anlayışlı tecrübeyle sabit
şu çevrimi yapar mısın rica etsem acil 😅

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Kız ben seni silmiş olsa kafada direk atardı evden vs de bişeyler diyosa bence bi çaba bekliyor gibi yabancı kızlar bizimkilerden daha anlayışlı tecrübeyle sabit
Çaba gösterdik de bişi değişmedi. Zaten evden çık git demio, bişeyler bulursan öyle git dio da insan nasıl dursun burda o tartışmalardan sonra. Neyse yav konuyu bulandirmayalim herşey olacağına varır

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Hocam bu arada senin de ağzına bir bal çalayım, Polonya için geçen aylarda bize bir iş teklifi geldi biz tercih etmedik lojistik işi sanırım o sektörde açık varmış maliyetl

şu çevrimi yapar mısın rica etsem acil 😅
Bı bak duruyorsa o teklifin detayları atabilirsin bana dost

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Çaba gösterdik de bişi değişmedi. Zaten evden çık git demio, bişeyler bulursan öyle git dio da insan nasıl dursun burda o tartışmalardan sonra. Neyse yav konuyu bulandirmayalim herşey olacağına varır
Gidebilecek durumda olduğun zaman o gitmeni istemeyecek