- 31,263
- 28,843
- 113
Ağabey yolda kaldım destek olur musunNoldu terim deport mu yemiş okuyamadım
Ağabey yolda kaldım destek olur musunNoldu terim deport mu yemiş okuyamadım
Sağlık olsun hocam hayatın sonu değil. İçinde bulunduğum zorlukları umursamıyorum da işte kızı seviodum falan o biraz kötü olfu benim açımdan. Zaten bizler gibi Türkiye'de doğup büyümüş adamlara hiçbir yer çok zor gelmez ki beyaz
Hüngür hüngür ağlıyorum
Kız ben seni silmiş olsa kafada direk atardı evden vs de bişeyler diyosa bence bi çaba bekliyor gibi yabancı kızlar bizimkilerden daha anlayışlı tecrübeyle sabitAğabey yolda kaldım destek olur musun
Aynen öyle olsun hocam elimiz ayagimiz tuttugu sürece kesinlikle olaya öyle bakmalisin. Gönül işide olacagi varsa yine olur zamana birak bakalim zaman ne getirecekSağlık olsun hocam hayatın sonu değil. İçinde bulunduğum zorlukları umursamıyorum da işte kızı seviodum falan o biraz kötü olfu benim açımdan. Zaten bizler gibi Türkiye'de doğup büyümüş adamlara hiçbir yer çok zor gelmez ki beyaz
Kıza racon kes sert erkeklerden hoşlanır yabancı karılarHüngür hüngür ağlıyorum
Kıza racon kes sert erkeklerden hoşlanır yabancı karılarHüngür hüngür ağlıyorum
Hocam bu arada senin de ağzına bir bal çalayım, Polonya için geçen aylarda bize bir iş teklifi geldi biz tercih etmedik lojistik işi sanırım o sektörde açık varmış maliyetlSağlık olsun hocam hayatın sonu değil. İçinde bulunduğum zorlukları umursamıyorum da işte kızı seviodum falan o biraz kötü olfu benim açımdan. Zaten bizler gibi Türkiye'de doğup büyümüş adamlara hiçbir yer çok zor gelmez ki beyaz
şu çevrimi yapar mısın rica etsem acil 😅Kız ben seni silmiş olsa kafada direk atardı evden vs de bişeyler diyosa bence bi çaba bekliyor gibi yabancı kızlar bizimkilerden daha anlayışlı tecrübeyle sabit
Attım bi maça az bi durHocam bu arada senin de ağzına bir bal çalayım, Polonya için geçen aylarda bize bir iş teklifi geldi biz tercih etmedik lojistik işi sanırım o sektörde açık varmış maliyetl
şu çevrimi yapar mısın rica etsem acil 😅
Çaba gösterdik de bişi değişmedi. Zaten evden çık git demio, bişeyler bulursan öyle git dio da insan nasıl dursun burda o tartışmalardan sonra. Neyse yav konuyu bulandirmayalim herşey olacağına varırKız ben seni silmiş olsa kafada direk atardı evden vs de bişeyler diyosa bence bi çaba bekliyor gibi yabancı kızlar bizimkilerden daha anlayışlı tecrübeyle sabit
Yemin olsun bir gün Ferdi kadıoğlunun maçını izlersem kafasına yumurta atacağımKıza racon kes sert erkeklerden hoşlanır yabancı karılar
İyi bizim ödül yükseliyorAttım bi maça az bi dur![]()
Bı bak duruyorsa o teklifin detayları atabilirsin bana dostHocam bu arada senin de ağzına bir bal çalayım, Polonya için geçen aylarda bize bir iş teklifi geldi biz tercih etmedik lojistik işi sanırım o sektörde açık varmış maliyetl
şu çevrimi yapar mısın rica etsem acil 😅
Yoksaydım seni ve kankaniYemin olsun bir gün Ferdi kadıoğlunun maçını izlersem kafasına yumurta atacağım
Gidebilecek durumda olduğun zaman o gitmeni istemeyecekÇaba gösterdik de bişi değişmedi. Zaten evden çık git demio, bişeyler bulursan öyle git dio da insan nasıl dursun burda o tartışmalardan sonra. Neyse yav konuyu bulandirmayalim herşey olacağına varır
Yatarsa hiç olmaz🤣İyi bizim ödül yükseliyor
Ferdicim ben daha çok klavye delikanlılığını seviyorumKıza racon kes sert erkeklerden hoşlanır yabancı karılar
Gündüz sorayım biz değerlendirmeyiz ancak değerlendiren ekiple sana belki bi ihtimal bi imkan yaratırız hocamBı bak duruyorsa o teklifin detayları atabilirsin bana dost
Olum bananeeereYatarsa hiç olmaz🤣