Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Anladim hocam belli tarih yok mu kartla ilgili karti alip işi bulunca her sey yoluna girecek gibi
Yok hocam normalde 9-10 ay önce sonuçlanması gerekiyordu ama sonuçlanmadı belirsiz ileri bir tarihe ertelendi yazıyor. Hatta 4-5 ay önce tekrardan belgeleri yeniden atın dedi ilişkinize ait farklı zamanlarda çekilmiş fotolar da gönder dedi hepsini attım gene ses cikmio

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,168
22,691
113
Yok hocam normalde 9-10 ay önce sonuçlanması gerekiyordu ama sonuçlanmadı belirsiz ileri bir tarihe ertelendi yazıyor. Hatta 4-5 ay önce tekrardan belgeleri yeniden atın dedi ilişkinize ait farklı zamanlarda çekilmiş fotolar da gönder dedi hepsini attım gene ses cikmio
Hocam yalvariyorum ne oluyor burda çok uzun yazıyorsun okuyamıyorum

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Vay anasini yav işte bahtsizlik oldu mu öyle hocam bahtimiza sokayim afedersin

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Hakkında hayırlısı olsun dostum sıkma canını

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Vay anasini yav işte bahtsizlik oldu mu öyle hocam bahtimiza sokayim afedersin
Sağlık olsun hocam hayatın sonu değil. İçinde bulunduğum zorlukları umursamıyorum da işte kızı seviodum falan o biraz kötü olfu benim açımdan. Zaten bizler gibi Türkiye'de doğup büyümüş adamlara hiçbir yer çok zor gelmez ki beyaz