- 24,182
- 22,703
- 113
Yok konu acmis konuya girdim bunlari yazmisti birsey yazmadım sadece gülesim geldi gece geceKanka onu boşver ona sataşma
Yok konu acmis konuya girdim bunlari yazmisti birsey yazmadım sadece gülesim geldi gece geceKanka onu boşver ona sataşma
Yok hocam normalde 9-10 ay önce sonuçlanması gerekiyordu ama sonuçlanmadı belirsiz ileri bir tarihe ertelendi yazıyor. Hatta 4-5 ay önce tekrardan belgeleri yeniden atın dedi ilişkinize ait farklı zamanlarda çekilmiş fotolar da gönder dedi hepsini attım gene ses cikmioAnladim hocam belli tarih yok mu kartla ilgili karti alip işi bulunca her sey yoluna girecek gibi
Motivasyon koçu mussun be puahhaDibe vurmak bu hayatta başına gelen en büyük şans olabilir çünkü dibe vurursan tepeye daha hızlı çıkarsın hocam
Kesinlikle kankam. Çok güzel söyledin ağzına sağlıkDibe vurmak bu hayatta başına gelen en büyük şans olabilir çünkü dibe vurursan tepeye daha hızlı çıkarsın hocam
Tebrikler ağabeyBasketbola fısıldayan adam sapsapEkli dosyayı görüntüle 770091
Hocam yalvariyorum ne oluyor burda çok uzun yazıyorsun okuyamıyorumYok hocam normalde 9-10 ay önce sonuçlanması gerekiyordu ama sonuçlanmadı belirsiz ileri bir tarihe ertelendi yazıyor. Hatta 4-5 ay önce tekrardan belgeleri yeniden atın dedi ilişkinize ait farklı zamanlarda çekilmiş fotolar da gönder dedi hepsini attım gene ses cikmio
Yalvarırırım at artık şu parayı acil 4m yapmam lazımBasketbola fısıldayan adam sapsapEkli dosyayı görüntüle 770091
Çüş ne 4 milyonuYalvarırırım at artık şu parayı acil 4m yapmam lazım
Biz bunu göreli 1saat oldu kardeşim devamı nerde bununBasketbola fısıldayan adam sapsapEkli dosyayı görüntüle 770091
Yabancı yok diye İki kelam ettik yav dost 😄Hocam yalvariyorum ne oluyor burda çok uzun yazıyorsun okuyamıyorum
Mekan aldık ödemeler varÇüş ne 4 milyonu
Vay anasini yav işte bahtsizlik oldu mu öyle hocam bahtimiza sokayim afedersinYok hocam normalde 9-10 ay önce sonuçlanması gerekiyordu ama sonuçlanmadı belirsiz ileri bir tarihe ertelendi yazıyor. Hatta 4-5 ay önce tekrardan belgeleri yeniden atın dedi ilişkinize ait farklı zamanlarda çekilmiş fotolar da gönder dedi hepsini attım gene ses cikmio
Hakkında hayırlısı olsun dostum sıkma canınıYok hocam normalde 9-10 ay önce sonuçlanması gerekiyordu ama sonuçlanmadı belirsiz ileri bir tarihe ertelendi yazıyor. Hatta 4-5 ay önce tekrardan belgeleri yeniden atın dedi ilişkinize ait farklı zamanlarda çekilmiş fotolar da gönder dedi hepsini attım gene ses cikmio
Devam o zamn hocam puahahYabancı yok diye İki kelam ettik yav dost 😄
Her zaman hocaaaa hallolur Anya olmaz Konya olur 😅Yabancı yok diye İki kelam ettik yav dost 😄
Sağlık olsun hocam hayatın sonu değil. İçinde bulunduğum zorlukları umursamıyorum da işte kızı seviodum falan o biraz kötü olfu benim açımdan. Zaten bizler gibi Türkiye'de doğup büyümüş adamlara hiçbir yer çok zor gelmez ki beyazVay anasini yav işte bahtsizlik oldu mu öyle hocam bahtimiza sokayim afedersin
Bu kadar yeter dost biri roll açsın takibe düşelimDevam o zamn hocam puahah
Kız tarafından evetNoldu terim deport mu yemiş okuyamadım