Yeni aç kanka burası karıştıRoll konuda mi yapayım yeni konumu açayım ?
Burda yapma başka konu açRoll konuda mi yapayım yeni konumu açayım ?
Ben kötü anlamda demedim, sen onun için tercih meselesi değilsin onun için değerlisin dedim ama sen zeka seviyen bunu anlayamadiYahu ne alakası var sen adama direkt tercih etmiyor seni dedi bende onla aramızda iletişimi bilmeden neden yorum yapıyorsun dedim dün ile ne alakası var
Özür dilerim dostum yanlış anlamisimBen kötü anlamda demedim, sen onun için tercih meselesi değilsin onun için değerlisin dedim ama sen zeka seviyen bunu anlayamadi
Olm kullanıcı rengimi değiştircem?? Napıyon
Dm atsanaOlm kullanıcı rengimi değiştircem
Ah ah bana roll yaptirsaydin 500 e 2k yapar 1i geri atardik 600 dagitor 400 bana yeterdi 🙁Burda yapma başka konu aç
Patron roll açtım verdiğin avanslaDm atsana
Bir daha olmasın kardeşim, adamı sinirlendirdin sabah SabahÖzür dilerim dostum yanlış anlamisim
Sinan'ım o kadar iyi kazanbilsek roll yapacak para aramazdık beAh ah bana roll yaptirsaydin 500 e 2k yapar 1i geri atardik 600 dagitor 400 bana yeterdi 🙁
Peki barıştık o zmnÖzür dilerim dostum yanlış anlamisim
Öğlen 3Bir daha olmasın kardeşim, adamı sinirlendirdin sabah Sabah
Hocam Allah da seni güldürsünBir daha olmasın kardeşim, adamı sinirlendirdin sabah Sabah
Özür dilerim yanlış bakmışımÖğlen 3
Atam bu arkafas kim forumdaki ilk mesajını bu konuya atmışPatron roll açtım verdiğin avansla
Kendi multisiAtam bu arkafas kim forumdaki ilk mesajını bu konuya atmış
Ya tutarsa hesabı gffSinan'ım o kadar iyi kazanbilsek roll yapacak para aramazdık be
Gaddar mülayimKendi multisi
Bol şans personelPatron roll açtım verdiğin avansla