- 22,648
- 11,581
- 113
Tamamdır dm yak paycolu @hawkinqq
Tamamdır dm yak paycolu @hawkinqq
Cekemeyenler vinç çağırsinBu konu günde 5 kez raporlanjykr
Reis payco mu kapattilar 🥹😂Tamamdır dm yak paycolu @hawkinqq
Sandıkları terk etmeyinSaldırı altındayız
Kardeş ikidir laf çakıyorsun sanane aramızda iletişimden bir daha bana alıntı yapmaSen bir tercih meselesi değilsin kardeşim onun için
Safkan yetenek ahmedoSandıkları terk etmeyin
Hiç bir zaman yakın olduğum adama rolm yaptırmam varsa hediye olarak atarım ben
E çıkar masaya vurda tam olsun o zmn @Mrlbra
İngiliz atı gibi mübarek dehSafkan yetenek ahmedo
İban li dm at o zamanReis payco mu kapattilar 🥹😂
Harbiden sen nankör ayrıca terbiyesz adamsın. Açtırma şimdi ağzımı. Sırf dün sana ödül atmadım diye bu tavrın değil mi? Olum insandan utanma olur en az 7-8 kere sana ödül atmisligim var, ödül harici dm attığında seni geri cevirmemisligim var, karşılığı bu mu yani. Dün ne kadar burcum olduğunu herkes biliyor buna rağmen olanı dağıttım. Sabah yine ben birilerinden istedimKardeş ikidir laf çakıyorsun sanane aramızda iletişimden bir daha bana alıntı yapma
?? Napıyon@Shellac burda mısın reis
Yahu ne alakası var sen adama direkt tercih etmiyor seni dedi bende onla aramızda iletişimi bilmeden neden yorum yapıyorsun dedim dün ile ne alakası varHarbiden sen nankör ayrıca terbiyesz adamsın. Açtırma şimdi ağzımı. Sırf dün sana ödül atmadım diye bu tavrın değil mi? Olum insandan utanma olur en az 7-8 kere sana ödül atmisligim var, ödül harici dm attığında seni geri cevirmemisligim var, karşılığı bu mu yani. Dün ne kadar burcum olduğunu herkes biliyor buna rağmen olanı dağıttım. Sabah yine ben birilerinden istedim
Konu senin sen nereye gidiyonŞu dkdn sonra bu konuya yazmam bb @ferdikadıoğlu gel gidiyoruz
Konuda gerginlik yarattığınız için 🥺 biride admin etikeyliyor ağlıcamKardeşim seni övdüm neden kızgın emoji atiyorsun @Mrlbra
SusYahu ne alakası var sen adama direkt tercih etmiyor seni dedi bende onla aramızda iletişimi bilmeden neden yorum yapıyorsun dedim dün ile ne alakası var
Sattım konuyu LA benim değilKonu senin sen nereye gidiyon