Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,148
11,930
113
Kardeş ikidir laf çakıyorsun sanane aramızda iletişimden bir daha bana alıntı yapma
Harbiden sen nankör ayrıca terbiyesz adamsın. Açtırma şimdi ağzımı. Sırf dün sana ödül atmadım diye bu tavrın değil mi? Olum insandan utanma olur en az 7-8 kere sana ödül atmisligim var, ödül harici dm attığında seni geri cevirmemisligim var, karşılığı bu mu yani. Dün ne kadar burcum olduğunu herkes biliyor buna rağmen olanı dağıttım. Sabah yine ben birilerinden istedim

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Harbiden sen nankör ayrıca terbiyesz adamsın. Açtırma şimdi ağzımı. Sırf dün sana ödül atmadım diye bu tavrın değil mi? Olum insandan utanma olur en az 7-8 kere sana ödül atmisligim var, ödül harici dm attığında seni geri cevirmemisligim var, karşılığı bu mu yani. Dün ne kadar burcum olduğunu herkes biliyor buna rağmen olanı dağıttım. Sabah yine ben birilerinden istedim
Yahu ne alakası var sen adama direkt tercih etmiyor seni dedi bende onla aramızda iletişimi bilmeden neden yorum yapıyorsun dedim dün ile ne alakası var