aynen demo para. cebimden gideceğine arada girip nefsimi köreltip zaman geçiyorumDemo para mı
aynen demo para. cebimden gideceğine arada girip nefsimi köreltip zaman geçiyorumDemo para mı
Keşke bende senin gibi çekebilsem ama yok illa 3ü 5 5i 10 10u 20 yapıcaz öyle çekicaz ilk kupon geliyor peşinden 3 tane yapıyoz hepsi loseben zaten 10 bin üstünü hemen çekiyorum dün 4500 çektim hemen korkuyorum sansım yaver gitmezde elimdekinide bitiririm diye.
Benim slot şansı %1 ,bile değil o yüzden kasam olmadıkça oynamıyorum aqq demoda bile vermiyor bana 🤣🤣aynen demo para. cebimden gideceğine arada girip nefsimi köreltip zaman geçiyorum
ya bende alıskanlık oldu en son aralıgın sonlarında sweet 1000 de 1000 x yakaladım 45 bin civarı geldi yarısını hemen çektim diğer yarısınıda onda bunda harcadım. şubatta iki defa 500 çektim. yani normalde çekilmez ama ben güvenemedim çektim 500 leri. hepsini çekmemeye de özen gösteriyorum seviyorum oynamasın. deneme bonusunda kazanırsam bile üstünü zorlamayıp en aşağı parayı alıp gidiyorumKeşke bende senin gibi çekebilsem ama yok illa 3ü 5 5i 10 10u 20 yapıcaz öyle çekicaz ilk kupon geliyor peşinden 3 tane yapıyoz hepsi lose
dün şansa 10 tl betten spin geldi sweet 1000 de öyle topladım kasayıBenim slot şansı %1 ,bile değil o yüzden kasam olmadıkça oynamıyorum aqq demoda bile vermiyor bana 🤣🤣
Solemedi zatenBerbat bir oyun sakın adını bile sorma
Günaydın apoGünaydın
Günaydın pitoAleykumselam gunaydin dostlar![]()
GünaydınAleykumselam gunaydin dostlar![]()
2 tane zar atılıyor hangisi büyük gelir sağ mı sol mu bilirsen 2 katınu veriyor ikiside aynı sayıyı atar diyip berabere oynarsan 8 katını veriyor 😂Solemedi zaten![]()
GünaydınGünaydın Dostlar
Günaymadi be@butragueno gel buna ağla kardeşim
Aymıyor aymıyor aymıyorGünaymadi be
Kardeşim birincisi 4 zar atılıyor. Eğer tüm zarlar 6 gelirse 8x değil 80x oder2 tane zar atılıyor hangisi büyük gelir sağ mı sol mu bilirsen 2 katınu veriyor ikiside aynı sayıyı atar diyip berabere oynarsan 8 katını veriyor 😂
Jsajahahhs milyonda birKardeşim birincisi 4 zar atılıyor. Eğer tüm zarlar 6 gelirse 8x değil 80x oder