Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
620
376
63
Vergi borcum.olacak bir gelirim ve yatırımım yok sen haline şükret
bende babamın yatırımları olmasa bu kadar rahat olamazdım. emekli mühendis zamanında güzelce yapmış yatırımlarını abimle ikimizde bölüştürdü birşeyler.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
620
376
63
Bırakırsın bırakır kumari
aktif bi hobi yaratabilsem oynamayacagım ama son zamanlar iş ev iş ev bide iştede rahatım biraz telefondan bile oynayasım gelio sıkıntıdan. geçenlerde en son facebook eğlencesine slot oynamaya basladım düşün yani :D

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,154
17,946
113
aktif bi hobi yaratabilsem oynamayacagım ama son zamanlar iş ev iş ev bide iştede rahatım biraz telefondan bile oynayasım gelio sıkıntıdan. geçenlerde en son facebook eğlencesine slot oynamaya basladım düşün yani :D
İndir poker uygulaması oyna haftalık poker turnuvalarında katil.nefsini korelt

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
ama inat ettim ya büyük kazanıcam yada büyük kaybedicem. büyük ihtimalle sonum psikiyatride doktora o son slotta gelecekti ama sansım yaver gitmedi derken diye bitecek gibime gelioda :D
Inada bindirme kumar inada gelmez salağın biri var habire tiktok çekiyor eskisinden daha da hırslıyım diye 600k aldı bi gün 1 hafta sürmedi borç istemeye başladı geçenlerde yine jackpot düştü 500k aldı 3 gün sonra yine borç istiyor 🤣🤣 ben kasam olsa bile slotta zevkine çevireyim diyorum 10tl betten bile çevirmeye kıyamıyorum adam 300 500 1k dan çeviriyor haliyle hazıra dağ dayanmiyor

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
620
376
63
Inada bindirme kumar inada gelmez salağın biri var habire tiktok çekiyor eskisinden daha da hırslıyım diye 600k aldı bi gün 1 hafta sürmedi borç istemeye başladı geçenlerde yine jackpot düştü 500k aldı 3 gün sonra yine borç istiyor 🤣🤣 ben kasam olsa bile slotta zevkine çevireyim diyorum 10tl betten bile çevirmeye kıyamıyorum adam 300 500 1k dan çeviriyor haliyle hazıra dağ dayanmiyor
ben zaten 10 bin üstünü hemen çekiyorum dün 4500 çektim hemen korkuyorum sansım yaver gitmezde elimdekinide bitiririm diye.