- 33,154
- 17,946
- 113
Vergi borcum.olacak bir gelirim ve yatırımım yok sen haline şükretvergi borcu üst üste birikiyor benimde. umursamıyorumda yani elimdeki parayla diğer borları filan kapatıyorum ama sonu kötü bitecek bu hikayenin
Vergi borcum.olacak bir gelirim ve yatırımım yok sen haline şükretvergi borcu üst üste birikiyor benimde. umursamıyorumda yani elimdeki parayla diğer borları filan kapatıyorum ama sonu kötü bitecek bu hikayenin
bende babamın yatırımları olmasa bu kadar rahat olamazdım. emekli mühendis zamanında güzelce yapmış yatırımlarını abimle ikimizde bölüştürdü birşeyler.Vergi borcum.olacak bir gelirim ve yatırımım yok sen haline şükret
Noldu dost bir kabahatimiz mi oldu
sende bolusturme de 🤣bende babamın yatırımları olmasa bu kadar rahat olamazdım. emekli mühendis zamanında güzelce yapmış yatırımlarını abimle ikimizde bölüştürdü birşeyler.
geçenlerde abimde aynı şeyi düşünmüşsende bolusturme de 🤣
Çok yaş farkı var migeçenlerde abimde aynı şeyi düşünmüşbana şey dedi yani babam vefat edince istersen birimkilerin ekonomisi bana bırak ben senin hakkını her ay vereyim dedi. banada çok mantıklı geldi
226.5 üst müBen ne oynadım hadi tahmin edin
94 ile 87 doğumlarımızÇok yaş farkı var mi
Ben olsam vermem.kendim işletirim94 ile 87 doğumlarımız
kumar oynamasaydım bir an bile düşünmeyip senin dediğini yapardım. ama şu an ikilemdeyim zaten babamda yasıyor yani abim daha ölmeden malların peşindedeBen olsam vermem.kendim işletirim
Daha iyisi var senin de tanıdığın bi arkadaşım arsenal iy gol atar dedi penaltı kaçırdı 20k kaçtı ms 0 demiş 90da arsenal attı 1.2 bitti 30k da öyle gitti 😅Ayrı ayrı 2 kupon oynadım 5k
Dallas 120.5 üst
Sac 106.5 üst
Bırakırsın bırakır kumarikumar oynamasaydım bir an bile düşünmeyip senin dediğini yapardım. ama şu an ikilemdeyim zaten babamda yasıyor yani abim daha ölmeden malların peşindede![]()
Bu konuda yanıma yaklaşamazsın 🤣Varsa daha cenabeti buyursunEkli dosyayı görüntüle 769629Ekli dosyayı görüntüle 769630
aktif bi hobi yaratabilsem oynamayacagım ama son zamanlar iş ev iş ev bide iştede rahatım biraz telefondan bile oynayasım gelio sıkıntıdan. geçenlerde en son facebook eğlencesine slot oynamaya basladım düşün yaniBırakırsın bırakır kumari
İndir poker uygulaması oyna haftalık poker turnuvalarında katil.nefsini koreltaktif bi hobi yaratabilsem oynamayacagım ama son zamanlar iş ev iş ev bide iştede rahatım biraz telefondan bile oynayasım gelio sıkıntıdan. geçenlerde en son facebook eğlencesine slot oynamaya basladım düşün yani![]()
şuna sardım hem black jack hem poker hemde slot bir aradaİndir poker uygulaması oyna haftalık poker turnuvalarında katil.nefsini korelt
Inada bindirme kumar inada gelmez salağın biri var habire tiktok çekiyor eskisinden daha da hırslıyım diye 600k aldı bi gün 1 hafta sürmedi borç istemeye başladı geçenlerde yine jackpot düştü 500k aldı 3 gün sonra yine borç istiyor 🤣🤣 ben kasam olsa bile slotta zevkine çevireyim diyorum 10tl betten bile çevirmeye kıyamıyorum adam 300 500 1k dan çeviriyor haliyle hazıra dağ dayanmiyorama inat ettim ya büyük kazanıcam yada büyük kaybedicem. büyük ihtimalle sonum psikiyatride doktora o son slotta gelecekti ama sansım yaver gitmedi derken diye bitecek gibime gelioda![]()
En güzelişuna sardım hem black jack hem poker hemde slot bir arada
Demo para mışuna sardım hem black jack hem poker hemde slot bir arada
ben zaten 10 bin üstünü hemen çekiyorum dün 4500 çektim hemen korkuyorum sansım yaver gitmezde elimdekinide bitiririm diye.Inada bindirme kumar inada gelmez salağın biri var habire tiktok çekiyor eskisinden daha da hırslıyım diye 600k aldı bi gün 1 hafta sürmedi borç istemeye başladı geçenlerde yine jackpot düştü 500k aldı 3 gün sonra yine borç istiyor 🤣🤣 ben kasam olsa bile slotta zevkine çevireyim diyorum 10tl betten bile çevirmeye kıyamıyorum adam 300 500 1k dan çeviriyor haliyle hazıra dağ dayanmiyor