- 22,539
- 11,664
- 113
Daralıyorum
GünaydınAbiler olmuş pişmaniye
Bugün gün aymazGünaydın
🤬Günaydın dostlar
Varsa daha cenabeti buyursunEkli dosyayı görüntüle 769629Ekli dosyayı görüntüle 769630
Komşunuz açken böyle.kupon yaparsaniz yatarZach lavine namussuzdur Ekli dosyayı görüntüle 769631
Biz aç kalırız komşumuz aç kalmazKomşunuz açken böyle.kupon yaparsaniz yatar
Sen nasıl aç kalacan 1 posta fırından çıkanı yesen sulalen doyarBiz aç kalırız komşumuz aç kalmaz
Pirinç hergün papaz yahnisi yemezSen nasıl aç kalacan 1 posta fırından çıkanı yesen sulalen doyar
Valla yolla oradan bir zeytinli açma nasıl yiyorum bak 🤣Pirinç hergün papaz yahnisi yemez
yahu sana bir dahaki kazanımda 5 tane big king söylücemValla yolla oradan bir zeytinli açma nasıl yiyorum bak 🤣
Ben steakhouse isterim dost 2 tanesi yeteryahu sana bir dahaki kazanımda 5 tane big king söylücem![]()
ben üzülüyorum bu açlıgına
5 tane söylerim ondandaBen steakhouse isterim dost 2 tanesi yeter
Dün zekâtını vermedin sende kaybettin. Vermezsen zekâtını bana kaybedersin 🤣 bak arkadaşların haline komsusu açken yaptıkları.kuponlarin akibetine5 tane söylerim ondanda![]()
zaten 1 kere kazandık şimdi 20 defa kaybetme zamanı
![]()
uslanmadım zaten 30 dolar bu gece gitti. birde sözde karta atıp beklicektim gelecek ayıDün zekâtını vermedin sende kaybettin. Vermezsen zekâtını bana kaybedersin 🤣
O iş yaş 🤣uslanmadım zaten 30 dolar bu gece gitti. birde sözde karta atıp beklicektim gelecek ayı
ama inat ettim ya büyük kazanıcam yada büyük kaybedicem. büyük ihtimalle sonum psikiyatride doktora o son slotta gelecekti ama sansım yaver gitmedi derken diye bitecek gibime geliodaO iş yaş 🤣
Sonun benim gibi olur 400k borç ve her gün artan miktarı. Psikoloji sağlık kalmadıama inat ettim ya büyük kazanıcam yada büyük kaybedicem. büyük ihtimalle sonum psikiyatride doktora o son slotta gelecekti ama sansım yaver gitmedi derken diye bitecek gibime gelioda![]()
vergi borcu üst üste birikiyor benimde. umursamıyorumda yani elimdeki parayla diğer borları filan kapatıyorum ama sonu kötü bitecek bu hikayeninSonun benim gibi olur 400k borç ve her gün artan miktarı. Psikoloji sağlık kalmadı