- 18,515
- 16,838
- 113
Adam açlıktan kendisini oeygamber ile yarıştırıyo sen içmiş diyorsun 😅İçip içip sacmalıyorlar işte
Adam açlıktan kendisini oeygamber ile yarıştırıyo sen içmiş diyorsun 😅İçip içip sacmalıyorlar işte
demekki içkiye parası var ama yemeğe yokAdam açlıktan kendisini oeygamber ile yarıştırıyo sen içmiş diyorsun 😅
Yazdığı herşey sacma 🤣Adam açlıktan kendisini oeygamber ile yarıştırıyo sen içmiş diyorsun 😅
Senin maaş carsamba akşamı geliyordu dostum dm yakmadın 🤣Perşembe kapıdan baktırır dmleri yaktırır
Maalesef para alışverişi artık bitirdimSenin maaş carsamba akşamı geliyordu dostum dm yakmadın 🤣
Alış dursun lazım olur verişi bitir dostum🤣Maalesef para alışverişi artık bitirdim
Zaten öyle yapıyoAlış dursun lazım olur verişi bitir dostum🤣
Olsa can feda şu an evde petege tutunmuş hüngür hüngür ağlıyorumAlış dursun lazım olur verişi bitir dostum🤣
belki fazla para bizi değiştirecek ondan kazanamıyoruzdurFakirlik çok zor
degisceksek fazla paradan olsun agabelki fazla para bizi değiştirecek ondan kazanamıyoruzdur![]()
![]()
Buda bir farklı bakış açısıbelki fazla para bizi değiştirecek ondan kazanamıyoruzdur![]()
![]()
kendimi böyle avutuyorumBuda bir farklı bakış açısı
geçmiş olsunAbiler olmus pişmaniye battik hayırlı sabahlar
Yalan bana bişey gelmedi@Hayroo @Mrlbra @egehandro @sapsap10 @Erhan2121 ödüller gönderildi market parası haric bana kalan 275 tl