- 18,515
- 16,838
- 113
Kardeşim bak millet alacağının peşinden nasıl koşuyor 😅Kahkaha attım awk 🤣🤣🤣
Kardeşim bak millet alacağının peşinden nasıl koşuyor 😅Kahkaha attım awk 🤣🤣🤣
Sen bana niye gelmedin ben boyardim. Odemezdin de kafa rahat olur peşine dusmezdim 🤣Kardeşim bak millet alacağının peşinden nasıl koşuyor 😅
Hahhahshsh alacaklı gözünü karartmışKardeşim bak millet alacağının peşinden nasıl koşuyor 😅
Kim dolandırdı seni söylede dolandırılmayalımSen bana niye gelmedin ben boyardim. Odemezdin de kafa rahat olur peşine dusmezdim 🤣
O da boyamadı ki daha parasını verirsek boyayacak, 3 süit (1+1) 8 Standart Oda+ 2 Tane yarım süit+ dış bina komple boya fiyatı alayım kardeşimSen bana niye gelmedin ben boyardim. Odemezdin de kafa rahat olur peşine dusmezdim 🤣
@tekalali6767Kim dolandırdı seni söylede dolandırılmayalım
10 lira versen yeterO da boyamadı ki daha parasını verirsek boyayacak, 3 süit (1+1) 8 Standart Oda+ 2 Tane yarım süit+ dış bina komple boya fiyatı alayım kardeşim
Oo sen yenisin galiba biz ona dolandırılalı çok oldu
Bu profil ne la sen profilsiz iyiydinHahhahshsh alacaklı gözünü karartmış
Sağol kanka ben başka dolandırıcıya bakayım 😅 adamlar 160-170K fiyat çekiyo 😅 boya hariç10 lira versen yeter
La sende miOo sen yenisin galiba biz ona dolandırılalı çok oldu
Ndndndndnnds çok mu kötü olmuşBu profil ne la sen profilsiz iyiydin
Miktar küçük ama borç borçtur dolandırılmak dolandırılmaktırLa sende mi
Miktar nedir, adam tek sabahta Ferdi’yi unutturdu beyaz @ferdikadıoğluMiktar küçük ama borç borçtur dolandırılmak dolandırılmaktır
Cahillik kötü şey işte. Ama maymun gözünü açtı artık 🤣Oo sen yenisin galiba biz ona dolandırılalı çok oldu
Adama 2.5K borç vermişsin, daha demin birisi kazanç atmış küsürata talibim yazmışsın bu kadar da vazgeçme la darla 😅 bak benim thomas 4 aydır 340₺ ödemiyor her fırsatta huzurunu kaçırıyorumCahillik kötü şey işte. Ama maymun gözünü açtı artık 🤣
Miktar 500 ama bedeli arkadaşını kaybetmekMiktar nedir, adam tek sabahta Ferdi’yi unutturdu beyaz @ferdikadıoğlu
Tamam sen 100 lira versen yeter hadiSağol kanka ben başka dolandırıcıya bakayım 😅 adamlar 160-170K fiyat çekiyo 😅 boya hariç