Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Kanka çirkin bi bağımlılık bu bağımlılık uyusturucudan beter, umarım eline geçtiği zaman verecektir onun günahını almam istemiyom ama cevap vermemesi çok ayıp
tanımam etmem adamı yeniyim buralarda. banka harici insanlara olan borclarımı günü gününe öderim. ödeyene kadar gözüme uyku girmez adam akıllı. 100 lirada olsun 1000 lirada olsun borç borçtur. öyle atladım birden konuyada yazamadan edemedim.

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
tanımam etmem adamı yeniyim buralarda. banka harici insanlara olan borclarımı günü gününe öderim. ödeyene kadar gözüme uyku girmez adam akıllı. 100 lirada olsun 1000 lirada olsun borç borçtur. öyle atladım birden konuyada yazamadan edemedim.
Haklısın dostum bende ödemeye çalışırım hatta vaktinden erken ama olmayınca da çare yok

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,080
17,808
113
Kusurata talibim 🤣