Napmış tekalali lo @butragueno suvatım çözer@tekalali6767 dost neredesin
Napmış tekalali lo @butragueno suvatım çözer@tekalali6767 dost neredesin
Ben darlamayi sevmiyorum verecek olan zaten verir. Karakterine kalmış. Puanını verir geçerim.Adama 2.5K borç vermişsin, daha demin birisi kazanç atmış küsürata talibim yazmışsın bu kadar da vazgeçme la darla 😅 bak benim thomas 4 aydır 340₺ ödemiyor her fırsatta huzurunu kaçırıyorum
Az da değil la bakmaMiktar 500 ama bedeli arkadaşını kaybetmek
Bennde bilmiyorum ki dost uzun zamandır görmedim merak ettim etiket atayım dedimNapmış tekalali lo @butragueno suvatım çözer
O parayı unutta senBen darlamayi sevmiyorum verecek olan zaten verir. Karakterine kalmış. Puanını verir geçerim.
Ne puanı kanka saf olmayın yani ben forum içinden 4-5 kişi hariç verdiğimi alamazsam her yerde rezil eder alırım o parayıBen darlamayi sevmiyorum verecek olan zaten verir. Karakterine kalmış. Puanını verir geçerim.
Hangi para 🤣O parayı unutta sen
Unutmuş bile 🤣🤣🤣Hangi para 🤣
Sence adam rezil.olup olmamayi düşünür mü bunu yapıyorsa?Ne puanı kanka saf olmayın yani ben forum içinden 4-5 kişi hariç verdiğimi alamazsam her yerde rezil eder alırım o parayı
Ahaha tam olarak böyleHangi para 🤣
Kanka çirkin bi bağımlılık bu bağımlılık uyusturucudan beter, umarım eline geçtiği zaman verecektir onun günahını almam istemiyom ama cevap vermemesi çok ayıpHangi para 🤣
Hadi ronaldo telefonu satAhaha tam olarak böyle
Tövbe est kolumu bağlayıp köşe başında dilendirir bu beni aqHadi ronaldo telefonu sat
Benimde vurgu yapmak istediğim nokta bu oyaladı 3-5 gün ses etmedim. Cevap vermemesi ayıp oldu.Kanka çirkin bi bağımlılık bu bağımlılık uyusturucudan beter, umarım eline geçtiği zaman verecektir onun günahını almam istemiyom ama cevap vermemesi çok ayıp
Takas edelimTövbe est kolumu bağlayıp köşe başında dilendirir bu beni aq
Peki1 hafta ban yemiştim yazamazdım![]()
Haklısın o konu için, bugün yazar kesinlikle burada görünce sende kırmamaya çalış insandır da neticede 😅Benimde vurgu yapmak istediğim nokta bu oyaladı 3-5 gün ses etmedim. Cevap vermemesi ayıp oldu.
Sen niye ban yedin yine1 hafta ban yemiştim yazamazdım![]()
Ben kırmam zaten kimseyi de. Yazacağını sanmamHaklısın o konu için, bugün yazar kesinlikle burada görünce sende kırmamaya çalış insandır da neticede 😅
Yazar burayı görünceBen kırmam zaten kimseyi de. Yazacağını sanmam