Foruma atmıcan zaten ne bonus var zart zurt diyicenForuma kupon atmak istemiyorum bro gerçekten tutmuyor bak, geçen roma lazio maçından 32K kaçtı
Foruma atmıcan zaten ne bonus var zart zurt diyicenForuma kupon atmak istemiyorum bro gerçekten tutmuyor bak, geçen roma lazio maçından 32K kaçtı
Haklısın foruma atmada keske sapsap a deseydin bari belki sana bi fikir verirdi sağlık olsun da insan diyemiyor suan çünkü herkes bitik suanForuma kupon atmak istemiyorum bro gerçekten tutmuyor bak, geçen roma lazio maçından 32K kaçtı
Kanka direkt para istiyorlar bütün sinirim tepeme çıkıyoForuma atmıcan zaten ne bonus var zart zurt diyicenbak şizofren kardeşimiz bile retrodan çekti
![]()
Yalanı bırak won çekmişsinHaklısın foruma atmada keske sapsap a deseydin bari belki sana bi fikir verirdi sağlık olsun da insan diyemiyor suan çünkü herkes bitik suan
Erhan konuyu kıtle burdan devam etHaklısın foruma atmada keske sapsap a deseydin bari belki sana bi fikir verirdi sağlık olsun da insan diyemiyor suan çünkü herkes bitik suan
Benmi ne zman won cektimYalanı bırak won çekmişsin
Ayip olur adamlara son adim zatenErhan konuyu kıtle burdan devam et
Bak salla bıtane 5 oran tek maç kupon tutar kısmını kes son adım de bıttı gıttıAyip olur adamlara son adim zaten
Ne bileyim haaland won yazmış bi tonBenmi ne zman won cektim
Ferdi senin böbreği satar mıyız yarın 5e kadar ödemeler var yaklaşık 40KDayanacak gücüm kalmadı
Kim istiyor raporlaKanka direkt para istiyorlar bütün sinirim tepeme çıkıyo
Lan bu ne daha bugün 1.5 du olm ne ara 40 oldu🤣Ferdi senin böbreği satar mıyız yarın 5e kadar ödemeler var yaklaşık 40K
Keşke satacak adam bulsak da bana da lazım paraFerdi senin böbreği satar mıyız yarın 5e kadar ödemeler var yaklaşık 40K
Kanka işte bizim samimi olduğumuz üç dört kişi harici dm vs atanlar oluyor roll açtır kupon gelirse vs vs diye cinnet yüklenşyo hemen onları da seviyom ama bi kupon gelsin beyazKim istiyor raporla
Kanka bugünü ödedik ya, yarın boyacıya göndermek lazım boya alacazzzLan bu ne daha bugün 1.5 du olm ne ara 40 oldu🤣
Hasbinallah inna sabirinKanka bugünü ödedik ya, yarın boyacıya göndermek lazım boya alacazzz
Daha çekemedik wonu da sende o kaybettiklerini görünce benim moralim sıfır oldu vallaNe bileyim haaland won yazmış bi ton
Bi de vbetten oynadım kayıp bonusu taaa perşembe günü gelecekHasbinallah inna sabirin
Max win falan al acilDaha çekemedik wonu da sende o kaybettiklerini görünce benim moralim sıfır oldu valla