Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,602
22,014
113
Ege bugün nasıl sıfırlanır dersini verdi helal olsun kac saat at yarışı konumunday di bugün 500 lira için bide

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Kanka ben yatırım bonusu işinde çok yokum sarmıyor hic valla beceremiyorum onu çevrim mevrim maksimum çekim olaylarını
Ya basit aslında yatırıma ek konusunda bir sürü oluyo her gün ufak ufak gitsek çok kazanacaz da işte ben bi süredir kasa yükseltemiyom siz direk all in yapıyonuz dalgayı yiyen hep beraber biz oluyoz :D

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Orlando umarım hiçbir zaman şampiyon olamazsın geçen indiana maçında ilk per alsa bende güzel birşeyler alıyordum ilk per berabere bitti 2.per 15 sayı fark atmıştı

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Ege bugün nasıl sıfırlanır dersini verdi helal olsun kac saat at yarışı konumunday di bugün 500 lira için bide
Ya oradan gelen başka sitede patladı bakma o konunun takibi keyifli baya, sonra bi wp falan girdim işte kapora gelmiş dur şunun 5ini atayım katlayayım vs vs derken en son hesapta tertemiz duran 10K parayı da orlando maçına kaptırdık

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,602
22,014
113
Ya oradan gelen başka sitede patladı bakma o konunun takibi keyifli baya, sonra bi wp falan girdim işte kapora gelmiş dur şunun 5ini atayım katlayayım vs vs derken en son hesapta tertemiz duran 10K parayı da orlando maçına kaptırdık
Niye danışmadan hareket ediyorsunuz ki dun barios bugün sen

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Ya basit aslında yatırıma ek konusunda bir sürü oluyo her gün ufak ufak gitsek çok kazanacaz da işte ben bi süredir kasa yükseltemiyom siz direk all in yapıyonuz dalgayı yiyen hep beraber biz oluyoz :D
Bilmiyorum da bi şekilde bi şey yapmamız lazım bitik olan moral iyice sıfıra vurdu