- 23,915
- 22,313
- 113
Ne ddiim ki sana valla bilmiyorumMax win falan al acil
Ne ddiim ki sana valla bilmiyorumMax win falan al acil
O da max 1500 ekleniyo🤣Bi de vbetten oynadım kayıp bonusu taaa perşembe günü gelecek
Valla ben duygusal insanim egeden sonra hiç tadım kalmadi vergi yarina ertelendi dostumErhan vergini ödemedin mi hala
Duygusalıgiıni yerimValla ben duygusal insanim egeden sonra hiç tadım kalmadi vergi yarina ertelendi dostum
Kanka böyle yani bu iş buraya 30-40K parayla gelsem kral olurdum konuda 40 kişi olurdu 😅 kaybedince yüzümüze bakılmazNe ddiim ki sana valla bilmiyorum
Acil kazan acil comeback yapmamız lazım bizim büyücüden neyimiz eksik adam 100₺ ile 20 saat içinde 500K yapıyorValla ben duygusal insanim egeden sonra hiç tadım kalmadi vergi yarina ertelendi dostum
Hiç mi kalmadı laKanka böyle yani bu iş buraya 30-40K parayla gelsem kral olurdum konuda 40 kişi olurdu 😅 kaybedince yüzümüze bakılmaz
Ne kalmadı mıHiç mi kalmadı la![]()
La insan snaa kızamıyor da Allah seni ıslah etsin ne diyim yarın 1k bulda bonus alalım bariKanka böyle yani bu iş buraya 30-40K parayla gelsem kral olurdum konuda 40 kişi olurdu 😅 kaybedince yüzümüze bakılmaz
Olum sen şimdi kazancan ya 3-4KLa insan snaa kızamıyor da Allah seni ıslah etsin ne diyim yarın 1k bulda bonus alalım bari
Son cümleye attım imzayıKanka böyle yani bu iş buraya 30-40K parayla gelsem kral olurdum konuda 40 kişi olurdu 😅 kaybedince yüzümüze bakılmaz
İş ayrı arkadaşlık ayrıValla ben duygusal insanim egeden sonra hiç tadım kalmadi vergi yarina ertelendi dostum
Bize yetmez ki o paraOlum sen şimdi kazancan ya 3-4K
Kazan da bi bi şey yapacaz morali bozmaya gerek yok ben bi doeda yapıp geliyorumBize yetmez ki o para
İşin makarası seni severim inşaallah toparlarsin sıkma canınıNe kalmadı mı
Tm yarin cl de madrid turu geçer basarız toparlarız gibiKazan da bi bi şey yapacaz morali bozmaya gerek yok ben bi doeda yapıp geliyorum
Ferdi yarına 40K lazım 40K, bende seni severim ama git Max win falan alİşin makarası seni severim inşaallah toparlarsin sıkma canını
Yarin da başka biri çıkar 100k kaybeder bu konudaBirine 80k birine 40k napıcaz bugün bilmiyorum 🤣