- 18,515
- 16,838
- 113
Benim kredi puanı 1800 falanEvet çekemezsin ben kapatalı 2 sene olacak zar zor kk alıyorum
Benim kredi puanı 1800 falanEvet çekemezsin ben kapatalı 2 sene olacak zar zor kk alıyorum
Farketmez icra başladığı an 0 a düşecekBenim kredi puanı 1800 falan
Babam bu sefer beni ceza olarak Londra’ya gönderebilir 😅Farketmez icra başladığı an 0 a düşecek
Yardımcı ol kardeşimize de icraya düşmesin dostFarketmez icra başladığı an 0 a düşecek
Bole cezamı olur puahahBabam bu sefer beni ceza olarak Londra’ya gönderebilir 😅
Ne güzel aileleriniz varmış birinin babası 130k krediyi tek kalemde kapatır kızmaz etmezBabam bu sefer beni ceza olarak Londra’ya gönderebilir 😅
0 a düşse yine yine puanın 0 yazar icraya düşünce puanın hesaplanamadı dıycek 😁Farketmez icra başladığı an 0 a düşecek
Senin yerine ben yatarım kardeşim suçlu benim beni göndersinBabam bu sefer beni ceza olarak Londra’ya gönderebilir 😅
İşin şakası bi yana tam sezon öncesi krediyi çekemezsem harbi yaz sezonunu Ankara’da geçirmek zorunda kalabilirim yani bu 1K’nın anlamı 1m falan 😅Ne güzel aileleriniz varmış birinin babası 130k krediyi tek kalemde kapatır kızmaz etmez![]()
Ne fark eder olum Datça’da olsak paralı olucaz, Londra zaten şaka da yani parasız Londra da ne yapacazBole cezamı olur puahah
O da bişey mi benim babam 2 yıl önce 2 ay arayla 250-450k borcumu kapattı tek kelime etmedi ama bazen diyorum keşke elimi ayağımı kirsaydi diyeNe güzel aileleriniz varmış birinin babası 130k krediyi tek kalemde kapatır kızmaz etmez![]()
Terimde Avrupa'da adamin hiç parası yok gittiğinden beri puahhaNe fark eder olum Datça’da olsak paralı olucaz, Londra zaten şaka da yani parasız Londra da ne yapacaz
Var ya ben sana ne diyim senin yük bana oturduO da bişey mi benim babam 2 yıl önce 2 ay arayla 250-450k borcumu kapattı tek kelime etmedi ama bazen diyorum keşke elimi ayağımı kirsaydi diye
Terim Avrupa’nın Muş’un da beyazTerimde Avrupa'da adamin hiç parası yok gittiğinden beri puahha
Senle ne ortak yönlerimiz var. Bizimkide benim sayemde borç kapata kapata en son şekerden ayakları kesildi skıntıdan stresden anasnı avradnı s...m yaO da bişey mi benim babam 2 yıl önce 2 ay arayla 250-450k borcumu kapattı tek kelime etmedi ama bazen diyorum keşke elimi ayağımı kirsaydi diye
Ege senin yerine beni gondersin peder bey yurt disina🤣Ne fark eder olum Datça’da olsak paralı olucaz, Londra zaten şaka da yani parasız Londra da ne yapacaz
Üstüne artık yaşlandim arabamı al sen kullan iş yerin uzak arada bize Ziyarete gidip gelirken yollarda sefil olmayın dediVar ya ben sana ne diyim senin yük bana oturdu
Bole şeylerden bahsetmeyin dostum insan harbi kotu oluyorSenle ne ortak yönlerimiz var. Bizimkide benim sayemde borç kapata kapata en son şekerden ayakları kesildi skıntıdan stresden anasnı avradnı s...m ya
Git yalvar kadına bi müddet daha ver diye dosyayı açtığı an babazangilere gelirsinİşin şakası bi yana tam sezon öncesi krediyi çekemezsem harbi yaz sezonunu Ankara’da geçirmek zorunda kalabilirim yani bu 1K’nın anlamı 1m falan 😅