- 8,447
- 10,675
- 113
Kafanda ampulle dolaşıyon kardeşHarbi enayiyiz yav şu sitelere para yedirmek tam salaklik ben şahsen mal oldugumu dusunuyom kumar nedir yav
Kafanda ampulle dolaşıyon kardeşHarbi enayiyiz yav şu sitelere para yedirmek tam salaklik ben şahsen mal oldugumu dusunuyom kumar nedir yav
Orada yok henüz muhtemelen sabah olur zaten orada dosya olduğu an bittik demektirE devlete gie uyapa oedan dosya acıldıysa ödeme yapılıyor göt gibi kalsın öde ordan
Aynen herkes 10-20k bastığı kuponu atıyor gitti diye biri de 20ye Yğkselince gelmiyor bizim kumar + kazanınca gelme enayiliğimiz var birde duble enayiZaten paralı olsan bu konuda olmazsın dost batan kim varsa bu konuya geliyor biride kazanınca gelse dişimi kiracam
Erhan reis gibi he sende enişte erhanBırakıyorum 1 2 hafta
Genel söylüyorOda olur bu mesajı ekran aldım kazansıgımda bu mesajla beraber atarım inceden yol al der gibiain eyv
Ara veririz ne güzel
Acil sat şu telefonu kardeşim bende atarım 1-2 fotoğrafKafanda ampulle dolaşıyon kardeş
Kahramanlar beyaz atlarına binip giderlerErhan reis gibi he sende enişte erhan
Sana nasıl ulaşacaz ozleyinceAra veririz ne güzel
Aynen öyle valla para oldu mu kaçarımEn çokta sapsap yapiyor bunu bu konuda
Telefonu satmayi dusunduysen saticanKafanda ampulle dolaşıyon kardeş
2-3 kişi var başınu sap sap çekmişyor amaEn çokta sapsap yapiyor bunu bu konuda
Nortte olede desem simdi kizar diye diyemiyorum puaha2-3 kişi var başınu sap sap çekmişyor ama
Yok o öyle değil laNortte olede desem simdi kizar diye diyemiyorum puaha
Özlemeyin beni bir süreSana nasıl ulaşacaz ozleyince
Sen ole diyorsan doğrudur atamYok o öyle değil la
İşte şimdi üzdünÖzlemeyin beni bir süre
Yatan kuponu degil tutan kuponu paylas dostum puaha7 maç fukara kponu attık cardıf macı 2.5 üst 1 43 orandan yatyor bahtımız bu işte