- 22,435
- 23,079
- 113
Çok bile vermiş bence satıp clye bi roll yap 16pro maks alTelefonu 7 gün önce teknosadan 47 K ya aldım Iphone 14 Telefoncu 35 vereyim dedi kafasını duvara sürtecektim dmjsjfjs
Çok bile vermiş bence satıp clye bi roll yap 16pro maks alTelefonu 7 gün önce teknosadan 47 K ya aldım Iphone 14 Telefoncu 35 vereyim dedi kafasını duvara sürtecektim dmjsjfjs
Süreç şöyle oluyor anlaşıyorsun diyorsunki ıbana at sen reıs odemeyı atıyor hemen bır kısmını sıteye atıyorsun telefonu verıp çıkıyorsun eskı tele takıyorsun sım kartı banka uygulaması felan kurmadan dırek crohome kurup sıteye gırıyorsun sıte acılınca ulan şu ekrana bak sattıgım telefonun ekranına dıye orda baslıyor pişmanlıkBen de bugün telefonu tam satıyodum mağazadan son anda çıktım aq
🤣🤣🤣🤣🤣Para lazım para kız bekliyo nası beklediğinin fotosunuda atmış ege dedemin ölürse diye aldığı mezarlık arsasını satacak durumdayım eksjdk
Nasıl gece batırırsın ona şaşıyorum hiç mi ayarın yokBen mecbur kaldım ev sahibim nemrut 2k eksik verdim diye kavga ediyordum nerdeyse
Suç onlardan değil kaldıramayacagimiz, telafi edemeyeceğimiz işlerin altına giriyoruz. Oysa hepimizin lüks olmasada düzenli az stresli bir hayatı olabilirdi. Yaşım 33 şimdiden saçıma sakalima ak düştüEv sahıplerinin hepsimi kaşmer ibneler ya
+1Nasıl gece batırırsın ona şaşıyorum hiç mi ayarın yok
80k 18 ine ödemem var sen olsan ne yapardinNasıl gece batırırsın ona şaşıyorum hiç mi ayarın yok
Satıp kumara koyduğum ne varsa 1 tl kar ettirmedi ama kumardan denk getirdiğim 300-500 tl ile kaç kere 100-200K aldım sistem böyle çalışıyo galibaÇok bile vermiş bence satıp clye bi roll yap 16pro maks al
Benimde yaş 35 beyazladı saçlar reis ne ev arabalar gitti dahada gelmezSuç onlardan değil kaldıramayacagimiz, telafi edemeyeceğimiz işlerin altına giriyoruz. Oysa hepimizin lüks olmasada düzenli az stresli bir hayatı olabilirdi. Yaşım 33 şimdiden saçıma sakalima ak düştü
Elimde 55 varken sabırlı oynardım 3 gün var daha burda araştırır maç bakardık yani yapılırdı bi şekilde80k 18 ine ödemem var sen olsan ne yapardin
+1 ve 55 değil 50 kaybetse hem parası hem kirası olacaktıNasıl gece batırırsın ona şaşıyorum hiç mi ayarın yok
O parayı bana verse 1x bette 1.30 dan 3 adımda borcunu kapatırdımElimde 55 varken sabırlı oynardım 3 gün var daha burda araştırır maç bakardık yani yapılırdı bi şekilde
Telefonu satıp kapa 😂O parayı bana verse 1x bette 1.30 dan 3 adımda borcunu kapatırdım
10k nora aldım 10k bonus buy verdi. Sweet 100 2200 ödüyor. Kızıp 50-60-80 den farm attım oyuna almadan sifirladiO parayı bana verse 1x bette 1.30 dan 3 adımda borcunu kapatırdım
Ne güzel dostlarım var ya beni caydıracaklarına telefoncuda çay ısmarlıyorlar ekjfjwTelefonu satıp kapa 😂
Happy i alsan daha karlıydı10k nora aldım 10k bonus buy verdi. Sweet 100 2200 ödüyor. Kızıp 50-60-80 den farm attım oyuna almadan sifirladi
Vay ve 10k olsaydı 445k olacaktı10 tl oldu 445