- 22,435
- 23,079
- 113
TövbeliyizTebrikler malbora bey dağıtım vatmı
TövbeliyizTebrikler malbora bey dağıtım vatmı
Zarı acilen bırak spora bile zar etkisi bulaşıyor Tek maça basmak yerine neden 2 maç2k ile zarda yükselttik sporda verdik
Şans değil tamamen kurgu bir maçtı kaçanları gördüğüm için diyorum top kalecinin ayağında 2-3 dk öyle durduğunu gördün mü ne forvetler bastı ne kaleci kımıldadı öylece 2-3 dakika bakıştılar tribünlerde kıyamet koptu yine tık yok öylece birbirlerine baktılar alenen şike yanındakine verse bomboş kale gol bile bile dışarı vurdu 2 kere adam ve daha neler tamamen show maçıydı ilk yarı izlediysenNiye dostum uzatmada evin kaçırdığı iki pozisyonu görsen öyle demezdim şans yoktu
Kim üzdü seniTövbeliyiz
Siyahlarin ayağı yokNiye dostum uzatmada evin kaçırdığı iki pozisyonu görsen öyle demezdim şans yoktu
Konu kapanır söylersem sjsjsjKim üzdü seni
Irkçılık yapmayınSiyahlarin ayağı yok
Meto muKonu kapanır söylersem sjsjsj
Daha çok para içinZarı acilen bırak spora bile zar etkisi bulaşıyor Tek maça basmak yerine neden 2 maç
Ayakları yok dedim yoksa kardeşiz 😂Irkçılık yapmayın
O beni üzmez snsjsjMeto mu![]()
Vay aw kim o zaman başkan mı +₺+₺;;₺O beni üzmez snsjsj
Zamanla daha çok kazanılırnzaten farz etki akşam 40 gelse çeksen nolcaktı sanki sen geçen aydan ders almamışsın 😂 o kadar lafım boşa gitmişDaha çok para için
Konuyu mu kapattırcan ayrıca metinden sonra başkana nasıl çiktin en dipten zirveye 😂Vay aw kim o zaman başkan mı +₺+₺;;₺
Çekmeyecektik ki 2 maç*40k yapacaktım yineZamanla daha çok kazanılırnzaten farz etki akşam 40 gelse çeksen nolcaktı sanki sen geçen aydan ders almamışsın 😂 o kadar lafım boşa gitmiş
Benim için meto başkandan önce gelir her konuda var başkan o kadar aktif değil ama parası yokkenKonuyu mu kapattırcan ayrıca metinden sonra başkana nasıl çiktin en dipten zirveye 😂
Hahahah iyi ki yatmış o zaman eninde sonunda o giderdi başlangıç 2 k iken 50k kasayı çekmmek mantıksız oynayacaksın yine oyna 40ı çek git başka siteye 30k batur en azından 6k kayıp bonusu varÇekmeyecektik ki 2 maç*40k yapacaktım yine
Dedıkodu ban sebebıKonuyu mu kapattırcan ayrıca metinden sonra başkana nasıl çiktin en dipten zirveye 😂