Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Niye dostum uzatmada evin kaçırdığı iki pozisyonu görsen öyle demezdim şans yoktu
Şans değil tamamen kurgu bir maçtı kaçanları gördüğüm için diyorum top kalecinin ayağında 2-3 dk öyle durduğunu gördün mü ne forvetler bastı ne kaleci kımıldadı öylece 2-3 dakika bakıştılar tribünlerde kıyamet koptu yine tık yok öylece birbirlerine baktılar alenen şike yanındakine verse bomboş kale gol bile bile dışarı vurdu 2 kere adam ve daha neler tamamen show maçıydı ilk yarı izlediysen

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,916
3,975
113
Abi adam yatmış zaten üstüne gitmeyin alayı şike zaten biliyoruz yinede oynuyoruz

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,916
3,975
113
Dün bi arkadaş 90 lira ödül attı sagolsun bana da 1k lazım 90 a 970 veren kupon yaptım hepsi geldi son maç voleybol son set 3-3 ken 1.40 dan favori olan 15-3 yenildi voleybolda ben 12-0 seri ilk kez gördüm favori olan takımda

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Çekmeyecektik ki 2 maç*40k yapacaktım yine
Hahahah iyi ki yatmış o zaman eninde sonunda o giderdi başlangıç 2 k iken 50k kasayı çekmmek mantıksız oynayacaksın yine oyna 40ı çek git başka siteye 30k batur en azından 6k kayıp bonusu var