Yok ya benim terso zamanda istedi para yoktu atamadikSana da mı var
Fatihi ben reportluyorum diğerlerini bilmemBeyler dalgasına da olsa para lafı geçmesin valla 3-4 tane dog raporluyo direk![]()
Çiftlik bankın forum versiyonunu kurdu lavukBi 160 da bana var yarın aigara alırım nerdesin ferdim duy benide
Abi çok ayıptır sorması o arkadaşın barem genelde 500₺ senden nasıl 160₺ aldı 😅Bi 160 da bana var yarın aigara alırım nerdesin ferdim duy benide
Yok la benden de 200-300 arası istiyo🤣Abi çok ayıptır sorması o arkadaşın barem genelde 500₺ senden nasıl 160₺ aldı 😅
Benden hep 500 borç çıkar mı yönetime bildirme bak diyo 😅Yok la benden de 200-300 arası istiyo🤣
Benden 500 istiyo bizi zengin gorduYok la benden de 200-300 arası istiyo🤣
Aynısı hahahahahaBenden hep 500 borç çıkar mı yönetime bildirme bak diyo 😅
Abi çok ayıptır sorması o arkadaşın barem genelde 500₺ senden nasıl 160₺ aldı 😅
Egeden 500, jakadaldan 160, sapsaptan 200-300 benden genelde 250 ister. Ekonomi bakanı gel de adil dağılım vs görYok la benden de 200-300 arası istiyo🤣
Kanka bizimde durum ortada sanırım ben düşük profilde kaldım onun gözünde ulan dwdi 500 desek vermez bari 150 diyelim garanti olsun😁Abi çok ayıptır sorması o arkadaşın barem genelde 500₺ senden nasıl 160₺ aldı 😅
Onu adminler kapıdan kovsa bacadan gelir birkac hesabı vardır onun yakında ifşa olur 🤣Ferdiye uzuldum ya banada borcu var
Ulan gece gece nw güldümFerdiye uzuldum ya banada borcu var
Aynı koğuşa gidersinBaskana soyluyelim acsinlar borcu tahsjl edelim biz geri banlasinlar 🤣🤣🤣🤣
Dovusuruz orda tahsil ederim artık borcu 😆Aynı koğuşa gidersin