Olm periyot başı oynadım zaten ilk 5 dk köpek gibi attılar sonra ne olduysa olduFark çok açık kanka fark açık olan baskete üst oynannnnmaz
Olm periyot başı oynadım zaten ilk 5 dk köpek gibi attılar sonra ne olduysa olduFark çok açık kanka fark açık olan baskete üst oynannnnmaz
Neyse sağlık olsun kaldık mı biz bizeOlm periyot başı oynadım zaten ilk 5 dk köpek gibi attılar sonra ne olduysa oldu![]()
380 liram kaldı şimdi onu 1k yapıp gene denicemNeyse sağlık olsun kaldık mı biz bize
Hadi bol şans Brezilya’dan uzak dur380 liram kaldı şimdi onu 1k yapıp gene denicem
Obera maçına oynayacaktım iy 82.5 üst kitlediker kaldı öyle alana kadarHadi bol şans Brezilya’dan uzak dur
Genel futbol dahil, bugün tek maçtan giden kuponların kazançlarını hesapladım ve yaklaşık 72KObera maçına oynayacaktım iy 82.5 üst kitlediker kaldı öyle alana kadar
Şansa bak ulanGenel futbol dahil, bugün tek maçtan giden kuponların kazançlarını hesapladım ve yaklaşık 72K
O gelirse çekiliş konuşana açtığım kupon 31.5K veriyordu zaten sadece 415₺ siteye atıp 4K yapıp basmıştım 10 dk içinde işte şansŞansa bak ulan
Bana dediğin sitenin adı neydi dostO gelirse çekiliş konuşana açtığım kupon 31.5K veriyordu zaten sadece 415₺ siteye atıp 4K yapıp basmıştım 10 dk içinde işte şans
DoedaBana dediğin sitenin adı neydi dost
Şans olcak abi şans naaiptwn ötw köy yokO gelirse çekiliş konuşana açtığım kupon 31.5K veriyordu zaten sadece 415₺ siteye atıp 4K yapıp basmıştım 10 dk içinde işte şans
Bende oynadim buna kanka 4 dkda 7 sayi attilarsövücem ramak kaldı artık 5 dk kala 13 lazımdı 174 bitti şaka gibi![]()
İlk iki ceyrek alt, ms ust oynadimBende oynadim buna kanka 4 dkda 7 sayi attilar
İzliyordum maçı çıldırdım resmen ya son 5 dk da atmamak için 40 takla attılarBende oynadim buna kanka 4 dkda 7 sayi attilar
Hangi tek gol kardeşimTek golden 20k gitti sans yokki yemin ederim bizde
Hasbinallah inna sabirin bu gece bizim arkaya çalışma yapıyorlar resmenTek golden 20k gitti sans yokki yemin ederim bizde