- 31,275
- 28,859
- 113
Buraya da geliox@Fterim1905 burda mi takılıon hiç soylemionbize
Buraya da geliox@Fterim1905 burda mi takılıon hiç soylemionbize
Açmaz dostum bu illetin içinde oldukça açmaz. Senden bir farkım yok 3 cocukla ne kira ne cocukların serviş parasını verdim bakma kumar yuzunden degjl 3 aydır işsizim işim olsa yine hallederdim. Neyse burda insanları bunaltma herkes keyfinde. Sıkma canınıYeter artık gücüm kalmadı eşyalarımı depoya koyup hanım snnesine bende babam gile bir müddet öyle yasiycaz ev sahibi saçmaladım işsizim çocuğumdan ayrı yasycam her gece uyuduğunu goremiycem.engelliyim elimden bide gelmiyo dua ediyorum Allah'ım o sahabilerin hatrna bı.mucize nasip et diyorum su yaşadığımı Rabbim kimseye yaşatmasın kul tablasinda izmarit içtim buda benim imtihanim kurban olduğum Rabbim elbet bir kapı açar
Allah hepimizin yardımcısı olsun hocam 😔Açmaz dostum bu illetin içinde oldukça açmaz. Senden bir farkım yok 3 cocukla ne kira ne cocukların serviş parasını verdim bakma kumar yuzunden degjl 3 aydır işsizim işim olsa yine hallederdim. Neyse burda insanları bunaltma herkes keyfinde. Sıkma canını
Sabaha 25K lazımGameofbetin validesinin arkaya bi çalışma yapıp geliyorum bu gece para basacax
Gerekirse gün veririz 😅Sabaha 25K lazım
Bana da takribi yarın 8500Sabaha 25K lazım
O zaman 35K kazansan bizim işler çözülür 1,5 betgite atarızBana da takribi yarın 8500
DeneyecezO zaman 35K kazansan bizim işler çözülür 1,5 betgite atarız
Net atılırKredi çekip bankobete 10k atılır mı %35 tek kat çevrim bonusum var
Sana mantıklı geliyorsa atılır sana mantıklı gelmiyorsa atılmazKredi çekip bankobete 10k atılır mı %35 tek kat çevrim bonusum var
EvetKredi çekip bankobete 10k atılır mı %35 tek kat çevrim bonusum var
Hocam samimiysen bize de bi 10K çektirsene
Bugün aradı karı diyo özel bonus sandim yatirimsiz eklicekler heyecanlandm
Geçen selam yazdım yönetime bildirdi direkt o kadar can ciğeriz demi @dpvdshHocam samimiysen bize de bi 10K çektirsene
Bunu en son diye çocuk banlandı bu konuda reisKredi vermio bankalar 10k atsana ibanima
Ban mi yedin ondan ahssjsahdhajGeçen selam yazdım yönetime bildirdi direkt o kadar can ciğeriz demi @dpvdsh