- 25,072
- 24,013
- 113
Valla bastim hocam maalesef bi yırtık donumuz kaldi ege 250 verdi de rol açtımŞahsen ben inandim
Valla bastim hocam maalesef bi yırtık donumuz kaldi ege 250 verdi de rol açtımŞahsen ben inandim
İşte elin ne olursa olsun patlayabiliyor 4 kagit var illa biseyler cikiyorKanka el benim diye girdim la zaten pot 100 k olmuştu ondan sonrası şamdan kayısı
La yok ya holi desen ayrı terane alayının amkİşte elin ne olursa olsun patlayabiliyor 4 kagit var illa biseyler cikiyor
Nasıl bjklisin la senBjkye basmaktan iyidir![]()
Basinca yenemedik demek iyi degil basmasiNasıl bjklisin la sen
Dkjsjdjdkdkksjskskdkks süresiz banlatalım Ferdikadıoğlunu hemenFerdi kara murat olmuş sanalda böyle konuşmak kuru sıkmak gibi bir sey 😃
Zamanında eyüp camünün önünde 40 bin dağıtmıştım elbet gelecek o günler yakErhanim sen ver adama insanlik öldü mü
Bir arada sully vardı beni hayattan sogutmuştuMesele neydi ki neden bu adam surekli banlaniyor eger para ise konu biz de cok tokat yedik dembelebilmem ney bilmem erdal bakkal sonra ferdi kadioglu yani isim degistirip degistirip geldigini biliyonuz niye benim gjbi para veriyonuz 😃
10 kişiyi etiketleyip şakasına para istedi burada ondan acımadı shellac ama benden biliyor söyle savaş çıkaracaksa borcunu ödesin 😅Mesele neydi ki neden bu adam surekli banlaniyor eger para ise konu biz de cok tokat yedik dembelebilmem ney bilmem erdal bakkal sonra ferdi kadioglu yani isim degistirip degistirip geldigini biliyonuz niye benim gjbi para veriyonuz 😃
Agir kumarbaz mi diyon bunlarZamanında eyüp camünün önünde 40 bin dağıtmıştım elbet gelecek o günler yak
Bir arada sully vardı beni hayattan sogutmuştu
En baba kumarbaz da olsa para olunca işler değişiyor işte yaşayıp görüyoruzAgir kumarbaz mi diyon bunlar
Hee kötü olmuş 😐10 kişiyi etiketleyip şakasına para istedi burada ondan acımadı shellac ama benden biliyor söyle savaş çıkaracaksa borcunu ödesin 😅
@Barrios son 38 dkVakit geldi
Ferdi heryerde seni arıyor telegramı bırak facebooktan bile yazyorVakit geldi
Bi şey olmaz 200₺ verir sustururuzFerdi heryerde seni arıyor telegramı bırak facebooktan bile yazyor
Hahahah 160 lira bana borcu var ordaan düşüpde at ona🤣Bi şey olmaz 200₺ verir sustururuz
Hepinizi kurşuna dizecem@Barrios son 38 dk
Beni çift vurHepinizi kurşuna dizecem