- 12,760
- 6,056
- 113
Seerdar abi holide 140 lardaymış pokerde ilk 50 yi görür
K olsa yazamazdi hastaneye kaldırırdilar muhtemelen
Ege verdiHoli saati geçti paralandınız
3 dk da elendik puabhqbaOo nba varmis bu ne la artemiste bisey alalim acil
New record3 dk da elendik puabhqba
Girerse dağıtmasın kimseye artık kendine alsın parayı söyleyecem derece yaparsaSeerdar abi holide 140 lardaymış pokerde ilk 50 yi görür
Normal oynamayi bilmiyon puhahhaElimde AK var yerde üç kağıt AAK eleman rest çekti kent ile aldı bu nasıl oluyor sokarım la böyle ookere ben
Kos takip et ama sana odul vermez haberin olsunSeerdar abi holide 140 lardaymış pokerde ilk 50 yi görür
Dişleri yaptırcam diyordu bundan iyi fırsat olmazGirerse dağıtmasın kimseye artık kendine alsın parayı söyleyecem derece yaparsa
Full house olan elde nasıl alamadım oyunun kuralına ters lan buNormal oynamayi bilmiyon puhahha
Vermesin sorun yok zaman geçirmeye çalısıyorumKos takip et ama sana odul vermez haberin olsun
Kanka artemisi diyosan omahada farkli biseyler var herkes benzer seyleri diyor ama omaha farkli ders veren sabribey bile elden tek kagit kullanarak biseyeler yapmis misal gecen puahaFull house olan elde nasıl alamadım oyunun kuralına ters lan bu
Erhanim sen ver adama insanlik öldü müKos takip et ama sana odul vermez haberin olsun
Kanka 2 kağıt mevzu zaten. Lakin benim elim full house oldu la salak salak elendik 60 k görüp ne garip olaylar yemin billahi ediyorumKanka artemisi diyosan omahada farkli biseyler var herkes benzer seyleri diyor ama omaha farkli ders veren sabribey bile elden tek kagit kullanarak biseyeler yapmis misal gecen puaha
Rulette kırmızıya bastim siyah geldi sıfırlandim hocamErhanim sen ver adama insanlik öldü mü
Omahada cok girmeseydin la kesin siralama yapardin artemis az yukseltsen giriyon zatenKanka 2 kağıt mevzu zaten. Lakin benim elim full house oldu la salak salak elendik 60 k görüp ne garip olaylar yemin billahi ediyorum
Şahsen ben inandimRulette kırmızıya bastim siyah geldi sıfırlandim hocam
Kanka el benim diye girdim la zaten pot 100 k olmuştu ondan sonrası şamdan kayısıOmahada cok girmeseydin la kesin siralama yapardin artemis az yukseltsen giriyon zaten