Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,785
3,938
113
Dost onun borcu olsa bile kendini delilik yapmadığı sürece sıkıntıya sokacak biri değil bazen kafası atıyor sonra kafasını vurup duruyor 🤣
Su kumara baslarken o kadar hikaye okurdum diyodum ben oyle olmam salak miyim kendimi tutarım vs yapmam dediğim herseyi yaptım keşke alkolüm sigaram olsaydı da bu olmasaydı

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
Su kumara baslarken o kadar hikaye okurdum diyodum ben oyle olmam salak miyim kendimi tutarım vs yapmam dediğim herseyi yaptım keşke alkolüm sigaram olsaydı da bu olmasaydı
Zaten bu durumu anladığın anda hayatının büyük çoğunluğu kayıp olmuş oluyor dost

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Kanka yıl 2025 olmuş 90k ile 300 k ile nereye hayat kayıyo allah aşkına 4 aylık asgari ücret 😂 bunukadar zevk veren başka bişey bulursan bırakırsın

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,785
3,938
113
Kanka yıl 2025 olmuş 90k ile 300 k ile nereye hayat kayıyo allah aşkına 4 aylık asgari ücret 😂 bunukadar zevk veren başka bişey bulursan bırakırsın
Haklısın kanka gerçekten düşününce para değil biliyorum da ruhen çökertti beni zevk de alamaz oldum