- 10,599
- 4,674
- 113
Delikanliligimiz sorgulanmaya başladıAthena kız mı lan?? Sjwjwjw athena iban at kızsan
Delikanliligimiz sorgulanmaya başladıAthena kız mı lan?? Sjwjwjw athena iban at kızsan
Niye öyle diyon o zaman abwwjwhYok olm kız olsa ferdiyle mi kanka olur
Kanka değilim o sahisla dost lütfen işim olmazYok olm kız olsa ferdiyle mi kanka olur
Başka bi konuda sinyal gördüm ondan djejdnndNiye öyle diyon o zaman abwwjwh
Uyandır su cocugu lütfenKanka değilim o sahisla dost lütfen işim olmaz
Yoksaydim onuUyandır su cocugu lütfen
O Yüzden mi ferdiye cevap vermedin oda diyorki benden korkudan cevap vermiyor falan diyor demek ki görmedin yazdıklarınıYoksaydim onu
Kfkdkdkkdkd iki dk kaldırYoksaydim onu
Valla görmedim yoksaydigim için o kendi kendine konuşmayı sever devam etsin bizde hata affettik defalarcaO Yüzden mi ferdiye cevap vermedin oda diyorki benden korkudan cevap vermiyor falan diyor demek ki görmedin yazdıklarını
İyiki görmemişsin iyi giydirmişti saanaValla görmedim yoksaydigim için o kendi kendine konuşmayı sever devam etsin bizde hata affettik defalarca
Demo oynanıyo muReal betis u19 maçının oranları garip bir şekilde yüksek ilk yarı gol atarı 2 oran açmışlardı şaka mı lan bu ms bir şeyler değerlendirin
Canı sagolsun diyecek bisey yok ben burdan önce başka forumdaydim bir kişiye yanlışım olmamıştır kendisinin içi aynı şekilde rahatsa sorun yokİyiki görmemişsin iyi giydirmişti saana
Kaç basacakana bana söyle ben demo bakiyim varDemo oynanıyo mu
Nude karşılığı bakiye ekliyorlar twerk falan varsa 1.30 1x çevrimli 10K oynatıyolarDemo oynanıyo mu
10KKaç basacakana bana söyle ben demo bakiyim var
Banka iste 300 şahis yokBorcun var mı kanka banka şahıs vs
Ellerimi duvara yaslayıp alizade olurumNude karşılığı bakiye ekliyorlar twerk falan varsa 1.30 1x çevrimli 10K oynatıyolar
Onaylandı
Allah ödeme kolaylığı versin kankaBanka iste 300 şahis yok