- 31,262
- 28,841
- 113
Bu doğru muSalih’e 27K attım roll açmak isteyenler yazsın ona
Bu doğru muSalih’e 27K attım roll açmak isteyenler yazsın ona
85 k borç var bende dostYok dost onun hayalini süsleyen para 300 k puhahahah
Dost onun borcu olsa bile kendini delilik yapmadığı sürece sıkıntıya sokacak biri değil bazen kafası atıyor sonra kafasını vurup duruyor 🤣Borcu yoksa çok güzel keşke benimde öyle olsa herkes benim gibi salak degil
Evet hocam sen biliyon zatenBu doğru mu
Su kumara baslarken o kadar hikaye okurdum diyodum ben oyle olmam salak miyim kendimi tutarım vs yapmam dediğim herseyi yaptım keşke alkolüm sigaram olsaydı da bu olmasaydıDost onun borcu olsa bile kendini delilik yapmadığı sürece sıkıntıya sokacak biri değil bazen kafası atıyor sonra kafasını vurup duruyor 🤣
Avvabet al. 250 freebet 2 maç min 2 oran min max çekim 500 yatırım şartı yokgüzel bir deneme bonusu yok mu fenerbahçenin voleybol maçını boş geçmeyelım
@Mrlbra atam IBAN mı yazalımEvet hocam sen biliyon zaten
Zaten bu durumu anladığın anda hayatının büyük çoğunluğu kayıp olmuş oluyor dostSu kumara baslarken o kadar hikaye okurdum diyodum ben oyle olmam salak miyim kendimi tutarım vs yapmam dediğim herseyi yaptım keşke alkolüm sigaram olsaydı da bu olmasaydı
Kaybettik bile 27k mı kalır küçük paralar hemen kaybediyor@Mrlbra atam IBAN mı yazalım
Kanka yıl 2025 olmuş 90k ile 300 k ile nereye hayat kayıyo allah aşkına 4 aylık asgari ücret 😂 bunukadar zevk veren başka bişey bulursan bırakırsınSu kumara baslarken o kadar hikaye okurdum diyodum ben oyle olmam salak miyim kendimi tutarım vs yapmam dediğim herseyi yaptım keşke alkolüm sigaram olsaydı da bu olmasaydı
Çok haklısın dostZaten bu durumu anladığın anda hayatının büyük çoğunluğu kayıp olmuş oluyor dost
Senin ki tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya kayıyor kardeşim. Herkesin kesesi aynı değil kiKanka yıl 2025 olmuş 90k ile 300 k ile nereye hayat kayıyo allah aşkına 4 aylık asgari ücret 😂 bunukadar zevk veren başka bişey bulursan bırakırsın
Haklısın kanka gerçekten düşününce para değil biliyorum da ruhen çökertti beni zevk de alamaz oldumKanka yıl 2025 olmuş 90k ile 300 k ile nereye hayat kayıyo allah aşkına 4 aylık asgari ücret 😂 bunukadar zevk veren başka bişey bulursan bırakırsın
Link varmıAvvabet al. 250 freebet 2 maç min 2 oran min max çekim 500 yatırım şartı yok
Zengin fakirin halinden ne anlar 😅Senin ki tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya kayıyor kardeşim. Herkesin kesesi aynı değil ki
Zevk almıyorsan neden oynayasın ki bu slotu la para için miHaklısın kanka gerçekten düşününce para değil biliyorum da ruhen çökertti beni zevk de alamaz oldum
Ben zengin miyim beyazZengin fakirin halinden ne anlar 😅
Benim 300 k borcum olup odeyebilsem 300k gi ödediğime göre 600k yi da odeyeblirim diye tekrar borçlanırdim@DoktorX Bak böylede harbi adamlar var 300 k bulduğu anda topuk benim kardeşim puhahahha
Puahahhahahaha300k ver gorursun fitrati elimi surmem kumara puahha
Kanka senin durum değişik hani seni tanıyan kişiyim ondan söylüyorum lakin manevi sıkıntı başlayınca sende biliyorsun sonrasınıBenim 300 k borcum olup odeyebilsem 300k gi ödediğime göre 600k yi da odeyeblirim diye tekrar borçlanırdim