- 22,435
- 23,079
- 113
Kim ege mi 😈pajahahOlsun bız soralım düşmanlar catt catlasın
Kim ege mi 😈pajahahOlsun bız soralım düşmanlar catt catlasın
Param var demedim ki ihtiyacım yok dedim uahahaÖle deme gelir şimdi senin ihtiyacın yoksa ver diye 😅
Saolsun bır tane dost yazdı roll aç diyor acalımda para dagıtalım gardaslarımızaRoll bizi kesmiyor 🤣 ne rolü açacak bu yine roll de kesin bana öıkacağını bilsem katılmam aw 200-300₺ için 3 saat takip puajah
Ege kım la turkıyede bır bölge benim ıcın ege lhahshaKim ege mi 😈pajahah
Onu ayırt edeceğini sanmıyom gözü dönmüş 💵 başka bişi görmüyo hergün aynı konu 😅Param var demedim ki ihtiyacım yok dedim uahaha
Adımı bölge olarak dahi ağzına alma kardeşim, hadi dolandırıcının konusunda şakşak yapmaya devam etEge kım la turkıyede bır bölge benim ıcın ege lhahsha
AdammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmSaolsun bır tane dost yazdı roll aç diyor acalımda para dagıtalım gardaslarımıza
Gelmiş yamyam diyo, kardeşim sen zaten yanlış insanlara yamyamlık yaptığın için biz seni def ettik hayatımızdan, sakinim salihcim teşekkürler iyi günlerLütfen saygı çerçevesinde tartışınız burası losers
Bilader bi sus artık be seni ilgilendiren neOnu ayırt edeceğini sanmıyom gözü dönmüş 💵 başka bişi görmüyo hergün aynı konu 😅
Noldu kralBurası iyice yoldan çıktı. Eski tadı kalmadı. Allah'a emanet beyler
Aynen canKonuda kavga etmeyin sadece farkirler gelsin lütfen mülayimldr hepimiz kardeşiz