- 18,515
- 16,838
- 113
HadiSon 2 hün
HadiSon 2 hün
Son 9 gün matematik dersi alSon 2 hün
Sen nasıl bu hataya düştün kral 😅Son 9 gün matematik dersi al
Metin 2 roll kazanınca yine ona buna sallama başlamış dur etiket atayım şimdi görmez falan @Metings1905
ErgenlikSon 9 gün matematik dersi al
Benim için metin diye bir insan dün bitmiştir gizlemedim etmedim onun için de çok önemli değildir illa ki ama benim kendi şahsi sıkıntım dolayısıyla böyle bi karar verdimMetin 2 roll kazanınca yine ona buna sallama başlamış dur etiket atayım şimdi görmez falan @Metings1905
Metin2 de güzel oyundu ha bi nesli eve haps etti ama güzeldiMetin 2 roll kazanınca yine ona buna sallama başlamış dur etiket atayım şimdi görmez falan @Metings1905
Metin benim kardeşimditBenim için metin diye bir insan dün bitmiştir gizlemedim etmedim onun için de çok önemli değildir illa ki ama benim kendi şahsi sıkıntım dolayısıyla böyle bi karar verdim
PsuahahshsMetin2 de güzel oyundu ha bi nesli eve haps etti ama güzeldi
Para kazandık dusmanları tanıdık sıfır sıkıntı 1000 tl ulan altı üstü onuda faturaya verıcem bu konu iyice yamyama bağladıMetin 2 roll kazanınca yine ona buna sallama başlamış dur etiket atayım şimdi görmez falan @Metings1905
Beni ilgilendirmezMetin benim kardeşimdit
Zengin olunca regl da başlamış ped al laPara kazandık dusmanları tanıdık sıfır sıkıntı 1000 tl ulan altı üstü onuda faturaya verıcem bu konu iyice yamyama bağladı
Kardeşime laf ettirmemBeni ilgilendirmez
Kankam para lazımmı sen onu söyle sıvrısınek mevsımı gelmıs 😀Zengin olunca regl da başlamış ped al la
Bi tane daha yapacak şimdi roll ondan di miKardeşime laf ettirmem
Bizim paraya ihtiyacımız yok metinim bilirsinKankam para lazımmı sen onu söyle sıvrısınek mevsımı gelmıs 😀
Roll bizi kesmiyor 🤣 ne rolü açacak bu yine roll de kesin bana öıkacağını bilsem katılmam aw 200-300₺ için 3 saat takip puajahBi tane daha yapacak şimdi roll ondan di mi
Olsun bız soralım düşmanlar catt catlasınBizim paraya ihtiyacımız yok metinim bilirsin
Öle deme gelir şimdi senin ki ihtiyacın yoksa ver diye 😅Bizim paraya ihtiyacımız yok metinim bilirsin